کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

بازار میلگرد همچنان کم جان و بی‌رمق است


کد خبر : ۷۷۷۳۴چهارشنبه، ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۹:۴۶۱۲۸۶۱ بازدید

در معاملات اخیر میلگرد در بازار فیزیکی بورس کالا نرخ پایه کاهش پیدا کرده است. این افت نرخ از سوی بورس کالا و با کاهش درصد ...
بازار میلگرد همچنان کم جان و بی‌رمق استبازار میلگرد همچنان کم جان و بی‌رمق است

آهن پرایس: در معاملات اخیر  میلگرد در بازار فیزیکی بورس کالا نرخ پایه کاهش پیدا کرده است. این افت نرخ از سوی بورس کالا و با کاهش درصد ضریب جهانی انجام شده است. به گفته یکی از فعالان بازار؛ در حالی که میزان ثبت تقاضا برای خرید انواع مقاطع طویل فولادی و به‌خصوص میلگرد در معاملات هفته گذشته در بازار فیزیکی بورس کالا به حداقل رسیده بود، بورس کالا اقدام به کاهش هزار و ۱۰۰ تومانی بهای پایه عرضه میلگرد کرد تا به این ترتیب زمینه حضور فعال‌تر خریداران را در بازار فراهم کند. 

با توجه به قیمت پایه ۹ هزار و ۹۷۰ تومانی درنظر گرفته شده برای هر کیلوگرم میلگرد در بورس کالا، با احتساب مالیات ارزش افزوده و کارمزد، نرخ پایه هر کیلوگرم از این محصول به ۱۰ هزار و ۹۰۰ تومان می‌رسد. با در نظر گرفتن هزینه‌های حمل و سود عمده‌فروشی قیمت پایه عرضه میلگرد در بورس کالا با نرخ روز این محصول در بازار آزاد برابری می‌کند. 

اگرچه کاهش بهای پایه ایجاد شده در معاملات هفتگی میلگرد قابل توجه بوده اما همچنان برخی فعالان این بازار معتقدند که نرخ پایه تعیین شده برای عرضه در بورس فراتر از انتظار خریداران عمده است و این موضوع می‌تواند به تکرار تجربه هفته قبل در این بازار یعنی تقاضای اندک منجر شود. با توجه به فصل سرما و آرامش نسبی ایجاد شده در بازار طلا و ارز هیچ‌گونه تمایلی به خرید در بازار مقاطع فولادی کشور دیده نمی‌شود، در عین حال انبار تجار و حتی کارخانه‌های نوردی با انباشت محصول روبه‌رو است و این موضوع نیز سیگنال مهمی برای استمرار روند کاهشی در این بازار تلقی می‌شود و این احتمال وجود دارد که فعالان بازار مقاطع با در نظر گرفتن این سیگنال‌ها به امید کاهش بیشتر نرخ، خریدهای خود را تا هفته‌های بعد به تعویق بیندازند. 

انباشت محصول در انبار تجار و تولیدکنندگان، نبود تقاضای مصرفی و ترس از احتمال کاهش بیشتر قیمت‌ها در هفته‌های آتی مهم‌ترین دلایل رخت بربستن رونق از این بازارها هستند.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها