کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

فراخوان تسلا به 360 هزار خودروی برقی


کد خبر : ۱۰۵۱۸۳شنبه، ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۷:۴۶۲۱۸۳ بازدید

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌های آمریکا (NHTSA) اعلام کرد که شرکت تسلا برای...
فراخوان تسلا به 360 هزار خودروی برقیفراخوان تسلا به 360 هزار خودروی برقی

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌های آمریکا (NHTSA) اعلام کرد که شرکت تسلا برای ۳۶۲۷۵۸ دستگاه خودروی برقی خود به دلیل احتمال وقوع خطای مرگبار در نرم افزار بتا در حالت خودران کامل، فراخوان صادر کرده است.


به گزارش تسنیم به نقل از راشاتودی، اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌های آمریکا (NHTSA) اعلام کرد که شرکت تسلا برای 362758 دستگاه خودروی برقی خود به دلیل احتمال وقوع خطای مرگبار در نرم افزار بتای آن‌ها در حالت خودران کامل، فراخوان صادر کرده است.

در گزارش این اداره آمده است که خطای نرم افزاری فوق "به وسیله نقلیه اجازه می دهد تا از سرعت مجاز تجاوز کند یا از تقاطع‌ها به روشی غیرقانونی یا غیرقابل پیش بینی عبور کند" که "خطر تصادف را افزایش می‌دهد."

این سازمان نظارتی توضیح داد که این نرم افزار معیوب می تواند به خودرو اجازه دهد از لاین مخصوص گردش به راست یا چپ وارد یک تقاطع شود و از آن عبور کند، با وجود تابلوی ایست توقف نکند، یا علیرغم یک علامت هشدار زرد به سرعت وارد یک تقاطع شود.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌های آمریکا افزود که این سیستم همچنین ممکن است به تغییرات در محدودیت‌های سرعت اعلام‌شده واکنش مناسبی نشان ندهد و یا به تنظیم سرعت خودرو توسط راننده توجه کافی نداشته باشد و از محدودیت‌های سرعت اعلام‌شده تجاوز کند.

خودروهایی که تحت تاثیر این فراخوان قرار گرفته اند شامل مدل S، مدل X، مدل 3 و مدل Y  می‌شود و کل محصولات فعلی تسلا که بین سال های 2016 تا 2023 شاخته شده‌اند و مجهز به نرم افزار بتای کامل خودران هستند را در بر می‌گیرند.

با این حال، ایلان ماسک، مدیر عامل این شرکت، در مورد استفاده از کلمه "فراخوان" انتقاد کرد و گفت مالکان وسایل نقلیه آسیب دیده از ماه آوریل اصلاحات نرم افزاری رایگان را به صورت بی سیم دریافت خواهند کرد و مانند یک فراخوان سنتی نیازی به بازگرداندن فیزیکی خودروهای خود به نمایندگی‌ها را ندارند.

این خودروساز همچنین اصرار دارد که از مرگ یا جراحت ناشی از نرم افزار خودران خود اطلاعی ندارد.

این مشکلات در طول آزمایش نرم افزار خودران کامل Full Self-Driving تسلا آشکار شد، که این خودروساز در گذشته اعتراف کرده است که احتمالا هرگز نمی تواند خودروهای گران قیمت را به طور واقعی هدایت کند.

رالف نادر، یک منتقد فعال در حوزه ایمنی خودرو، سال گذشته از تسلا خواست تا این فناوری را از وسایل نقلیه خود حذف کند و دپارتمان وسایل نقلیه موتوری کالیفرنیا نیز شکایت کرده است که تسلا با ادعای اینکه خودروهایش واقعاً می توانند خودشان رانندگی کنند، مشتریان را گمراه کرده است.

به گفته اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌های آمریکا، حتی نسخه "خلبانی خودکار" این خودروها در چندین تصادف دخیل بوده است.

این اداره حداقل 16 تصادف را در مستندات خود آورده است که در آن تسلا یک ثانیه قبل از برخورد به اجسام ثابت، حالت خودکار را خاموش کرده بود.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها