کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

دولت بایدن طرح پایان جنگ تجاری با چین را متوقف کرد


کد خبر : ۹۸۹۷۶جمعه، ۲۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۸:۳۴۴۵۴۹ بازدید

خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه خبر داد که دولت آمریکا در واکنش به ادامه تهدیدهای نظامی پکن علیه تایوان، پیشبرد طرح اصلاح تعرفه‌های ...
دولت بایدن طرح پایان جنگ تجاری با چین را متوقف کرددولت بایدن طرح پایان جنگ تجاری با چین را متوقف کرد

خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه خبر داد که دولت آمریکا در واکنش به ادامه تهدیدهای نظامی پکن علیه تایوان، پیشبرد طرح اصلاح تعرفه‌های واردات کالاهای چینی را که می‌توانست به کاهش یا لغو برخی از آنها منجر شود، متوقف کرد. 

دولت جو بایدن ماه‌هاست که به دنبال یافتن راهکارهای مختلفی برای کاهش هزینه‌های تعرفه‌های تحمیل شده بر واردات کالاهای چینی در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ است تا از این طریق بتواند بخشی از سرعت فزاینده افزایش سطح عمومی قیمت‌ها را در آمریکا بکاهد. 

با این حال، مقام‌های کاخ سفید گفته‌اند که جو بایدن، رئیس جمهوری ایالات متحده درباره اتخاذ این راهکارها تصمیمی نگرفته و همه گزینه‌های مربوط به تغییر روند تجارت دو کشور روی میز باقی می‌ماند.

در همین حال، جینا ریموندو، وزیر بازرگانی ایالات متحده، در مصاحبه با بلومبرگ گفت: «بعد از سفر خانم پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان، اوضاع بسیار پیچیده شده است. بنابراین رئیس جمهوری در حال بررسی گزینه‌های خود است. او بسیار محتاط است و می‌خواهد مطمئن شود که تصمیم دولتش آسیبی به نیروی کار و کارگران آمریکایی نمی‌رساند.»

صنایع ایالات متحده، از تولیدکنندگان لوازم الکترونیکی مصرفی گرفته تا خودروسازی و هوافضا خواستار حذف تعرفه‌های ۲۵ درصدی وضع شده بر برخی کالاهای مصرفی خود شده‌اند که منجر به افزایش هزینه تولید آنها شده است. 

این تعرفه‌ها در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ از سوی دونالد ترامپ بر هزاران کالای وارداتی چینی به ارزش ۳۷۰ میلیارد دلار وضع شد تا چین به دلیل عدم رعایت قانون مالکیت معنوی تولیدات و فناوری‌های آمریکایی تحت فشار قرار گیرد. تصمیمی که به آغاز جنگ تجاری میان دو کشور و اقدام متقابل چین منجر شد.

برخی از مقامات ارشد دولت آقای بایدن، از جمله جَنت یِلن، وزیر خزانه‌داری، معتقد است که این عوارض بر کالاهای مصرفی «غیر استراتژیک» اعمال شده و هزینه‌های غیرضروری بر مصرف‌کنندگان و کسب‌وکارهای آمریکایی تحمیل کرده است. این گروه به همین دلیل می‌گوید با حذف عوارض یادشده، نرخ تورم تا حدودی پایین خواهد آمد.

دولت ترامپ همچنین معافیت‌های تعرفه‌ای را برای بیش از ۲۲۰۰ دسته کالای وارداتی، از جمله بسیاری از مواد صنعتی و شیمیایی حیاتی تصویب کرده بود اما با روی کار آمدن دولت بایدن در ژانویه ۲۰۲۱، این معافیت‌ها منقضی شدند و تا کنون تنها ۳۵۲ مورد از آنها احیا شده‌اند. تشکل‌های صنعتی و بیش از ۱۴۰ قانونگذار آمریکایی خواستار احیای باقیمانده این معافیت‌ها از سوی جو بایدن هستند. 

اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که پکن به توافق تجاری با دولت دونالد ترامپ مبنی بر افزایش ۲۰۰ میلیارد دلاری خرید محصولات کشاورزی و تولیدی ایالات متحده، انرژی و خدمات در سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ عمل نکرده است. هر چند پکن همه‌گیری ویروس کرونا را عامل اجرایی نشدن این قرارداد اعلام کرده ولی تنش‌های سیاسی بین دو کشور بر سر شبه‌جزیره تایوان بر بدبینی‌های دو طرف افزوده است.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها