گروهی از محققان و متخصصان مرکز ملی هواشناسی امارات، موسسه ملی علوم هواشناسی و اداره هواشناسی کره جنوبی در این کنفرانس شرکت کردند.
به گزارش خبرگزاری رسمی امارات "WAM"، گروهی از محققان و متخصصان مرکز ملی هواشناسی امارات، موسسه ملی علوم هواشناسی و اداره هواشناسی کره جنوبی در این کنفرانس شرکت کردند.
در این کنفرانس آخرین تحولات و تحقیقات علمی مربوط به عملیات بارورسازی در دو کشور، نقش در اصلاح آب و هوا، تقویت منابع طبیعی آب، جلوگیری از خشکسالی و بهبود کیفیت هوا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
این کنفرانس شاهد برگزاری تعدادی جلسات بحث و گفتگو بود که بر نتایج و خروجیهای برنامه تحقیقاتی امارات برای دانش تقویت باران و تأثیر عملیات بارورسازی ابرها بر پایداری منابع آبی در کشور متمرکز بود.
طرف کره جنوبی همچنین آخرین یافتههای تحقیقاتی خود را در سال گذشته در مورد باران باران بررسی کرد و پروژه خود را برای ساخت یک اتاق آزمایشی جدید برای شبیه سازی فیزیک و دینامیک ابرها ارائه کرد.
عبدالله الماندوس، مدیر کل مرکز ملی هواشناسی، گفت: ما به دنبال توسعه عملیات باروری ابرها، با تمرکز بر یافتههای علمی و تحقیقاتی هستیم.
بارورسازی ابرها راهبردی است که توسط دولت امارات متحده عربی برای مقابله با چالشهای آبی در این کشور بیابانی استفاده می شود.
امارات متحده عربی یکی از اولین کشورهای منطقه خلیج فارس است که از فناوری بارورسازی ابرها استفاده میکند.
بارورسازی ابرها برای اولین بار در سال 2010 در امارات به عنوان پروژهای توسط مرکز ملی هواشناسی برای ایجاد باران مصنوعی آغاز شد.