کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

قطاری که باتری‌اش را با جاذبه زمین شارژ می‌کند


کد خبر : ۹۳۸۲۱شنبه، ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۰:۴۳۳۱۸۸ بازدید

یک شرکت استرالیایی سنگ معدن آهن یک شرکت ساخت باتری مستقر در بریتانیا را خریداری کرد تا نخستین ...
قطاری که باتری‌اش را با جاذبه زمین شارژ می‌کندقطاری که باتری‌اش را با جاذبه زمین شارژ می‌کند

یک شرکت استرالیایی سنگ معدن آهن یک شرکت ساخت باتری مستقر در بریتانیا را خریداری کرد تا نخستین «قطار اینفینیتی» جهان را بسازد که هنگام حرکت لوکوموتیو از انرژی گرانشی برای شارژ مجدد استفاده می‌کند.

سازندگان آن ادعا می‌کنند که این فناوری پیشرفته قطار برقی که با باتری کار می‌کند به این معنی خواهد بود که [این قطار] می‌تواند محموله را بدون نیاز به توقف برای شارژ مجدد، جابه‌جا کند.

[شرکت استرالیایی استخراج معدن] فورتسکیو مستقر در پِرت (Perth) اعلام کرد که خرید ویلیامز ادونس اینجینیرینگ (WAE) گذار به انرژی پاک را به‌شدت سرعت می‌بخشد و به صنعت کمک می‌کند که تا پایان این دهه، انتشار کربن را به صفر برساند.

دکتر اندرو فارست، پایه‌گذار و رئیس فورتسکیو، می‌گوید: «قطار اینفینیتی نه‌ تنها حرکت فورتسکیو را برای دستیابی به انتشار کربن صفر تا سال ۲۰۳۰ تسریع می‌کند، بلکه هزینه‌های اجرایی ما را نیز کاهش می‌دهد، بهره‌وری در هزینه‌های نگهداری و فرصت‌های تولید ایجاد می‌کند.»

«برای اینکه رهبران اقتصادی و سیاستمداران جهان به این درک برسند که سوخت فسیلی تنها یکی از منابع انرژی است و اینک منابع دیگری همچون انرژی گرانشی به‌سرعت در حال ظهورند که کارآمدتر، کم‌هزینه‌تر و پاک‌اند. جهان به‌وضوح می‌تواند از عصر به‌شدت آلوده سوخت فسیلی خود عبور کند که اگر متوقف نشود، مرگبار خواهد بود.»

قطار اینفینیتی از انرژی گرانشی استفاده می‌کند تا سامانه‌های باتری الکتریکی خود را بدون آنکه به شارژ اضافی برای سفر بازگشت نیاز باشد، کاملا شارژ کند.

فورتسکیو دارای ۱۶مجموعه قطار مختلف است که هر یک از آن‌ها حدود ۲.۸ کیلومتر طول و ظرفیت حمل ۳۴ هزار و ۴۰۴ تن سنگ آهن در ۲۴۴ واگن را دارد.

این سامانه در حال حاضر مبتنی بر موتورهای دیزلی است که سالانه ۸۲ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند. این شرکت برآورد می‌کند که توسعه قطار اینفینیتی ۵۰ میلیون دلار هزینه خواهد داشت و امیدوار است که [این سرمایه‌گذاری و توسعه] آن را در سطح جهانی تجاری کند.

الیزابت گینس، مدیرعامل فورتسکیو، می‌گوید: «قطار اینفینیتی ظرفیت این را دارد که کارآمدترین لوکوموتیو باتری الکتریکی جهان باشد.» 

«تولید الکتریسیته در قسمت‌هایی از مسیر راه‌آهن که در سراشیبی بارگیری شده‌اند نیاز به استفاده از تولید انرژی تجدیدپذیر و [همچنین نیاز به] زیرساخت‌های شارژ را از میان می‌برد و این [روش] را به یک راه‌حل اصلی کارآمد برای حذف دیزل و انتشار [گازهای گلخانه‌ای] ناشی از کارها و عملیات ریلی ما تبدیل می‌کند.»



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها