کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

افزایش 40 درصدی واردات نفت چین از ایران


کد خبر : ۹۰۵۹۳جمعه، ۲۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۶:۰۲۳۰۵۸ بازدید

بلومبرگ اعلام کرد چین در ماه نوامبر حدود 18 میلیون بشکه معادل 600 هزار بشکه در روز نفت خام از ایران وارد کرده‌است. این رقم ...
افزایش 40 درصدی واردات نفت چین از ایرانافزایش 40 درصدی واردات نفت چین از ایران

بلومبرگ اعلام کرد چین در ماه نوامبر حدود 18 میلیون بشکه معادل 600 هزار بشکه در روز نفت خام از ایران وارد کرده‌است. این رقم حدود ۴۰ درصد بالاتر از ماه اکتبر و بالاترین رقم از اواسط تابستان است.

به‌گزارش ایران جیب به نقل از بلومبرگ، پالایشگاه‌های مستقل چین پس‌از دریافت سهمیه‌های اضافی برای واردات نفت در 2021، خرید نفت خام ایران را در ماه گذشته میلادی افزایش دادند.

طبق گزارش شرکت کپلر، چین در ماه نوامبر حدود 18 میلیون بشکه معادل 600 هزار بشکه در روز نفت خام از ایران وارد کرده‌است. این رقم حدود 40 درصد بالاتر از ماه اکتبر و بالاترین رقم از اواسط تابستان است. البته واردات نفت چین از ایران احتمالاً در ماه‌های آینده به‌خاطر سخت‌گیری‌های بیشتر در مورد این پالایشگاه‌های مستقل و همچنین کاهش تقاضا در نتیجه محدودیت‌های کرونایی محدودتر می‌شود.

پالایشگاه‌های مستقل چین که از آنها با عنوان تیپات یاد می‌شود، قبل‌از پایان سال جاری میلادی سهمیه‌های جدید واردات دریافت کرده‌اند. به‌این‌ترتیب نفت اسپوی روسیه در خاور دور که ارسال آن به چین کمتر از هفته طول می‌کشد و همچنین نفت خام ایران که بر روی کشتی‌ها در چین و اطراف سنگاپور و مالزی ذخیره‌شده بهترین گزینه برای این پالایشگاه‌ها بود.

حجم نفت خام و میعانات گازی ذخیره‌شده بر روی دریا در آسیا از ماه سپتامبر به پایین‌ترین رقم رسیده‌است که تخمین زده می‌شود بیش‌از نیمی از آن مربوط به ایران و ونزوئلا باشد.

تاجران نفت می‌گویند محموله‌های نفت ایران حداقل 4 دلار در هر بشکه پایین‌تر از نفت خام برنت معامله می‌شوند.

البته اطلاعات به‌دست‌آمده از کپلر با اطلاعات رسمی چین مغایرت دارد. چین اعلام می‌کند از دسامبر2020 هیچ نفتی از ایران خریداری نکرده‌است. محموله‌های نفت ایران در گذشته معمولاً با ‌عنوان نفت عمان یا مالزی فروخته می‌شدند.

پالایشگاه‌های مستقل چین بر خلاف سایر پالایشگاه‌های آسیا قراردادهای بلندمدت با سایر تولیدکنندگان خاورمیانه ندارند بنابراین به‌راحتی می‌توانند نفت خام ایران را خریداری کنند.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها