کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

دلیل کاهش قیمت سکه و ارز در روز گذشته چه بود؟


کد خبر : ۸۰۰۰۶چهارشنبه، ۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۲:۴۴۷۷۳۲ بازدید

در چهارمین روز هفته، دلار با سرعت زیادی در مسیر کاهشی قرار گرفت. روز سه‌شنبه، دلار 450 تومان از ارزش خود را از دست داد و به بهای ...
دلیل کاهش قیمت سکه و ارز در روز گذشته چه بود؟دلیل کاهش قیمت سکه و ارز در روز گذشته چه بود؟

در چهارمین روز هفته، دلار با سرعت زیادی در مسیر کاهشی قرار گرفت. روز سه‌شنبه، دلار 450 تومان از ارزش خود را از دست داد و به بهای 23،150 تومان رسید. به باور فعالان، دلیل افت قیمت، خبر جدیدی بود که به بازار ارز مخابره شد.

بعدازظهر روز دوشنبه، اسکای نیوز به نقل از منابعی در پنتاگون مدعی شد دولت بایدن از طریق میانجی‌های اروپایی برای گفت‌وگوی مستقیم با تهران ابتکاری به راه خواهد انداخت؛ همین خبر کافی بود که میزان فروش‌ها در بازار ارز بیشتر شود و قیمت با سرعت زیادی در مسیر کاهشی قرار بگیرد. در کنار این، روز سه‌شنبه، سخنگوی دولت نیز سیگنال تازه‌ای به بازار ارسال کرد و گفت: «این روز‌ها تلاش دولت برای کاهش نرخ ارز و رساندن آن به قیمت واقعی است.» چندی قبل، رئیس‌جمهور هم عنوان کرده بود اگر منابع بلوکه شده ایران آزاد شود، قیمت دلار توان نزول تا مرز ۱۵ هزار تومانی خواهد داشت. چنین صحبت‌هایی در کوتاه‌مدت، انتظارات بازار را تحت‌تاثیر قرار خواهند داد، ولی در صورتی که دلار افت خاصی را طی هفته‌های آتی تجربه نکند، سمت و سوی انتظارات می‌تواند تغییر کند و خریداران بیشتری وارد بازار شوند.

   حفظ دلار در کانال ۲۳

روز سه‌شنبه، با وجود اینکه قیمت دلار افت قابل‌توجهی را تجربه کرد، این ارز توانست کانال ۲۳هزار تومانی را حفظ کند. در اواسط روز قیمت دلار تا محدوده ۲۲ هزار و ۹۰۰ تومان پایین رفت، ‌ولی از این نقطه بازیگران ارزی خریدار شدند و قیمت را تا محدوده ۲۳ هزار و ۱۵۰ تومان بالا آوردند. برخی از تحلیلگران فنی باور داشتند، چنین برگشتی به معنای آن بود که بازار دیگر به راحتی تن به افت‌های سنگین نخواهد داد. البته در هفته‌های اخیر، معامله‌گران نتوانسته‌اند قیمت دلار را از محدوده ۲۳ هزار و ۸۰۰ تومان نیز عبور دهند. در واقع اگر بازار آمادگی کاهش را از خود نشان نداده است، سیگنال صعودی خاصی را نیز مخابره نکرده است.

   گرفتاری دلار در امواج رفت و برگشتی

به‌نظر می‌رسد بازار ارز گرفتار یک موج رفت و برگشتی در دامنه‌ای مشخص شده است.از یکسو کف ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومانی برای معامله‌گران اهمیت دارد و از سوی دیگر، سقف ۲۳ هزار و ۸۰۰ تومانی به‌عنوان محلی برای فروش ارز در نظر گرفته شده است. نوسانات رفت و برگشتی و نسبتا شدید دلار در هفته‌های اخیر موجب شده است تردید در میان فعالان اقتصادی بالاتر برود. در واقع، شدت نوسانات دلار در ۱۰ روز اخیر به اندازه‌ای شدید بوده است که بخشی از معامله‌گران ترجیح می‌دهند خرید و فروش خاصی را در بازار صورت ندهند. دلار در روزهای ۲۷ و ۲۹ دی دو بار پیاپی افت‌های چهار رقمی و بالای هزار تومان را تجربه کرد. پس از آن، نوبت به نوسانات افزایشی شدید رسید و دلار نوسانات بالای ۸۰۰ و ۴۰۰ تومان را به ثبت رساند. روز سه‌شنبه بازار با کاهشی‌ها همراه شد و این بار دلار نزدیک به ۵۰۰ تومان از ارزش خود را از دست داد.

   روز نزول سکه

افت قیمت دلار موجب شد سکه امامی هم نتواند‌ سطح حساس ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان را حفظ کند. روز سه‌شنبه فلز گرانبهای داخلی ۴۰۰ هزار تومان از ارزش خود را از دست داد و به بهای ۱۰ میلیون و ۳۴۰ هزار تومان رسید. به گفته فعالان، سکه‌بازان زمانی که متوجه ریزش سنگین دلار شدند، ترجیح دادند در موقعیت فروش قرار بگیرند و به روند بهای طلای جهانی نیز توجه زیادی نکنند. سکه در صورتی که به بالای سطح ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی بازنگردد، توانایی ریزش به نزدیکی مرز ۱۰ میلیون تومان را خواهد داشت./دنیای‌اقتصاد



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها