کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

8 نوع كلاهبرداري از كارت هاي اعتباري


کد خبر : ۷۸۱۴سه شنبه، ۱۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۱:۰۲۴۹۴۹ بازدید

صنعت پرداخت مدتهاست که در حال ایجاد نوآوری های جدید برای مبارزه با مجرمین به منظور ایجاد محیطی امن در تراکنش های ایمن مالی است.

از هولوگرام و پانل امضا گرفته تا کدهای اعتبار کارت و تراشه EMV که بسیاری از آنها به استاندارهای صنعت تبدیل شده اند. با این وجود، آنها به تنهایی قادر به انجام اینکار نیستند. در همین راستا، آموزش مشتریان بخش اصلی استراتژی است که اطلاعات صاحبان کارت اعتباری را حفظ کرده و به بانک ها و فروشگاه ها در پیشگیری از خسارت به دلیل کلاهبرداری از این طریق کمک می کند. 

آگاه نگه داشتن مشتریان در مورد کاری که می توانند برای حمایت از خود به شیوه اقدام پیشگیرانه در دنیای گسترده و مناطق پر مخاطره از این نظر انجام دهند، کمک شایانی در کنار نوآوری های روز است. 
شروع خوب با درک انواع مختلف کلاهبرداری مرتبط با عملیات های بانکی کارت های اعتباری و بدهی میسر می شود. در حقیقت 8 نوع کلاهبرداری در این زمینه وجود دارد. 

گروه اول، کارت های گم شده یا به سرقت رفته هستند. این گروه از شایع ترین هستند و باید برای به حداقل رساندن خسارت به سرعت گزارش شوند. 

گروه دوم، "کنترل بر حساب" نام دارد یعنی زمانی که فرد دارنده کارت بی خبر از همه جا اطلاعات (آدرس منزل نام مادر و غیره) را به مجرم می دهد. مجرم سپس با بانک دارنده حساب تماس گرفته و اعلام گزارش سرقت کرده و سپس با تغییر آدرس، کارت صاحب حساب که حالا دیگر قربانی نام دارد را به کارت جدیدی برای خود تبدیل می کند. 

در نوع سوم، کارت های ساختگی و جعلی دخیل هستند. در این حالت کارت از روی انواع مشابه "شبیه سازی" شده و سپس برای خرید استفاده می شود. در منطقه آسیا و اقیانوسیه ۱۰ تا ۱۵ درصد از جرایم نظیر "کارت اسکیمینگ" (کپی غیرقانونی اطلاعات کارت های بانکی) گزارش شده که در دو سال گذشته با توجه به ویژگی های امنیتی متعدد اعمال شده در مورد کارت های اعتباری از جمله تراشه EMV، کاهش قابل توجهی داشته است. 

چهارمین نوع، "هرگز دریافت نشده" نام دارد یعنی زمانی که کارت جدید یا جایگزین از ایمیل به سرقت رفته و هرگز به دست صاحب حقیقی نرسیده است. 

نوع پنجم، "درخواست کلاهبردار" نام دارد یعنی زمانی که مجرم با استفاده از نام و اطلاعات فرد دیگری برای دریافت کارت درخواست می کند. 

نوع ششم، "چند مهر" نام دارد و به زمانی اتلاق می شود که یک عملیات بانکی در ماشین کارت اعتباری قدیمی با نام "knuckle busters" چندین بار به ثبت می رسد. 

نوع هفتم، دسیسه فروشگاه است یعنی زمانی که کارمند فروشگاه با مجرم همدست شده و کلاهبرداری می کنند. 

نوع هشتم، کلاهبرداری ایمیل/تلفنی (Mo/To) نام دارد که اکنون شامل تجارت الکترونیک می شود و بزرگترین گروه کلاهبرداری پرداخت در آسیا و اقیانوسیه به شمار می رود و تقریباً سه چهارم موارد کلاهبرداری را در بر می گیرد. صنعت پرداخت در تلاش برای ارتقاء شناسایی کارت و برنامه های امنیتی به منظور پیشگیری از جرایم با عنوان عملیات های بانکی آنلاین "بدون حضور کارت" از طریق ایمیل یا عملیات تلفن است. 

به گزارش اخبار بانك، در نهایت مصرف کننده در پیشگیری از کلاهبرداری وظیفه ای بر عهده دارد. باید به افراد در درک نحوه کلاهبرداری کمک کرد تا گام مهمی در پیشگیری از وقوع آن برداشته شود. 



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها