کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

جزئیات تسهیلات طرح 1 و 2 بانک مسکن


کد خبر : ۶۵۵۸۲سه شنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۹:۳۷۱۶۶۹۸ بازدید

بانک مسکن با تصویب یک طرح، امکان جدید برای سپرده‌گذاری کوتاه‌مدت عادی به همراه دریافت تسهیلات حداکثر 200 میلیون تومانی را ...
جزئیات تسهیلات طرح 1 و 2 بانک مسکنجزئیات تسهیلات طرح 1 و 2 بانک مسکن

 بانک مسکن با تصویب یک طرح، امکان جدید برای سپرده‌گذاری کوتاه‌مدت عادی به همراه دریافت تسهیلات حداکثر 200 میلیون تومانی را برای مشتریان خود فراهم کرد.

این بانک با هدف تجهیز بهینه منابع و تخصیص هدفمند اعتبارات،‌ طرحی تحت عنوان طرح «۲و۱» را به تصویب رسانده است که براساس آن، همزمان با سپرده‌گذاری با حداقل سپرده مشخص، در ازای درصدی از مبلغ سپرده، تسهیلات میان‌مدت (حداکثر ۵ ساله) به فرد سپرده‌گذار پرداخت می‌شود. براساس جزئیات طرح «۲و۱»، حداقل مبلغ لازم برای سپرده‌گذاری در این طرح ۱۰ میلیون تومان تعیین شده است و سقف تسهیلاتی که یک فرد با تشکیل حساب در قالب طرح «۲و۱» می‌تواند هم‌زمان با سپرده‌گذاری، از بانک مسکن دریافت کند نیز معادل ۸۵ درصد میزان سپرده و تا حداکثر ۲۰۰ میلیون تومان است. به این معنا که اگر مبلغ سپرده هر چقدر از ۲۳۵ میلیون تومان بیشتر باشد، آن فرد بیش از ۲۰۰ میلیون تومان نمی‌تواند دریافت کند.

محمدحسن مرادی، مدیر امور طرح و برنامه بانک مسکن با تشریح ابعاد مختلف شرایط سپرده‌گذاری و تسهیلاتی طرح «۲و۱» به پایگاه خبری بانک مسکن «هیبنا» اعلام کرد: در این طرح، نرخ سود سپرده‌گذاری به شکل نرخ سود علی‌الحساب سالانه معادل ۲ درصد است که همانند سایر سپرده‌های کوتاه‌مدت عادی محاسبه و به حساب مشتریان پرداخت می‌شود. همچنین نرخ سود تسهیلات نیز رقمی برابر با یک درصد سالانه است. مرادی با بیان اینکه در طرح «۲و۱»، یک سپرده‌گذار می‌تواند نرخ سود سپرده‌گذاری و تسهیلات مربوطه را هم زمان دریافت کند،‌ افزود: تسهیلاتی که در چارچوب طرح «۲و۱» به مشتریان پرداخت می‌شود، تسهیلات مرابحه است به این معنا که یک کالا یا خدمات با قیمت مشخص فروخته می‌شود و اقساط آن از خریدار دریافت خواهد شد.

مرادی تصریح کرد: تسهیلات مرابحه برای خرید کالا همچون مسکن، خودرو و... و همچنین خرید خدمات همچون سفرهای زیارتی و سیاحتی، شهریه مدرسه یا دانشگاه و مواردی از این دست پرداخت می‌شود که تسهیلات گیرنده لازم است در هر ماه نسبت به پرداخت اقساط معین تسهیلات اقدام کند. به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن «هیبنا» حداکثر مدت بازپرداخت تسهیلات طرح «۲و۱»، ۶۰ ماهه تعیین شده است و تسهیلات گیرنده در عین حال می‌تواند در قرارداد خود، مدت زمان کمتری را برای بازپرداخت کامل تسهیلات، اعلام کند. در طرح «۲و۱» بانک مسکن، سپرده فرد سپرده‌گذار به‌عنوان وثیقه تسهیلات توسط بانک پذیرفته می‌شود و در مدت بازپرداخت تسهیلات، نسبتی از سپرده به تسهیلات، به‌عنوان سپرده مسدودی نزد بانک به‌عنوان وثیقه قرار می‌گیرد. این نسبت به شکل ۱۰۰ به ۸۵ است به این معنا که اگر فرد سپرده‌گذار در ازای ۱۵۰ میلیون تومان سپرده‌گذاری، ۸۵ میلیون تومان تسهیلات مرابحه در قالب این طرح از بانک مسکن دریافت کرده است، ۱۰۰ میلیون از کل ۱۵۰ میلیون تومان سپرده آن فرد، به‌عنوان وثیقه تسهیلات، تا انتهای مراحل بازپرداخت کامل تسهیلات، نزد بانک مسدود خواهد ماند.

تسهیلات طرح «۲و۱» هم به سپرده‌گذار و هم به بستگان درجه یک او همچون پدر، مادر،‌‌ همسر و فرزند قابل پرداخت است.بانک مسکن در عین حال برای ارائه تسهیلات به مشتریان حقوقی خود، امکان استفاده از امکانات طرح «۲و۱» از سوی کارفرمایان برای کارمندان شرکت‌ها را نیز فراهم کرده است. در این خصوص، برای اشخاص حقوقی، بر اساس نظر و درخواست سپرده‌گذار، تسهیلات به شخص حقوقی یا اشخاص حقیقی زیرمجموعه و تحت پوشش شخص حقوقی پس از احراز تحت پوشش بودن شخص معرفی شده از طریق اخذ مدارک مثبته از جمله تصویر قرارداد استخدامی، لیست بیمه، فیش حقوقی و... قابل پرداخت خواهد بود. هر فرد حقیقیِ مجاز به اخذ تسهیلات (اشخاص حقیقی معرفی شده از سوی شخص حقوقی یا بستگان درجه یک اشخاص حقیقی) در قالب این طرح می‌تواند تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان با رعایت سایر شرایط و ضوابط از تسهیلات استفاده کند. در دستورالعمل اجرای طرح «۲و۱» آمده است، افتتاح حساب به نام اشخاص حقوقی و توثیق سپرده نزد بانک به نفع اشخاص زیرمجموعه یا خود شخص حقوقی، صرفا در صورت پیش‌بینی موضوع در اساسنامه شرکت امکان‌پذیر خواهد بود.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها