کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

موج دوم ملخ‌ها درحال ورود به کشور هستند


کد خبر : ۶۰۹۶۷دوشنبه، ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۹:۳۰۶۳۸۵ بازدید

سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور با بیان اینکه موج دوم ملخ‌ها در حال ورود به کشور هستند اعلام کرد که هنوز مبلغ موردنیاز برای مبارزه در اختیار ...
موج دوم ملخ‌ها درحال ورود به کشور هستندموج دوم ملخ‌ها درحال ورود به کشور هستند

سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور با بیان اینکه موج دوم ملخ‌ها در حال ورود به کشور هستند اعلام کرد که هنوز مبلغ موردنیاز برای مبارزه در اختیار این سازمان قرار نگرفته است.

رضا میر سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور در گفتگو با تسنیم در واکنش به خبر اختصاص 30 میلیارد تومان برای مبارزه با ملخ‌های صحرایی اظهار کرد: هنوز 30 میلیارد تومان مبلغ مورد نیاز برای مبارزه به دست سازمان حفظ نباتات نرسیده و از این مبلغ 10 میلیارد تومان (در گذشته) در اختیار ما قرار گرفته است.

وی افزود: بر این اساس سازمان حفظ نباتات پیگیر موافقت‌ها با پرداخت مابقی مبلغ مورد نیاز برای مقابله با ملخ‌های صحرایی شده است اما به حساب سازمان حفظ نباتات کشور نیامده است.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات با تأکید به اینکه "لازم است تا اوایل هفته آینده این مبلغ در اختیار ما قرار گیرد" ادامه داد: درخواست می‌شود که تا قبل از ورود موج دوم ملخ‌ها به کشور مبلغ مورد نیاز برای مبارزه در اختیار سازمان قرار گیرد.

وی تصریح کرد: سازمان برنامه و بودجه در این ارتباط می‌توانند اطلاع‌رسانی کنند که این مبلغ در چه تاریخی برای مبارزه با ملخ‌ها در اختیار سازمان حفظ نباتات قرار می‌گیرد.


طرح خرید تضمینی ملخ ملی نیست

میر همچنین در واکنش به حواشی خرید تضمینی در بندرعباس  تأکید کرد: این طرح ملی نیست و در استان هرمزگان توسط فرماندار بندرعباس مطرح شده است.

وی افزود: سازمان حفظ نباتات مخالفتی با اقدام فرماندار بندرعباس برای خرید ملخ ندارد اما ما سازوکاری برای این روش نداریم، از نظر علمی این کار را قابل انجام نمی‌دانیم.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات گفت: بسیار دشوار است که هر فرد بتواند 500 ملخ را به‌صورت زنده صید کند تا 8 هزار تومان برای آن پول بگیرد و از نظر ما عملی نیست اما اگر بتوانند این طرح را اجرا کنند ما نیز از آنها تشکر می‌کنیم.

وی تصریح کرد: از زمانی که ملخ‌ها سم‌پاشی می‌شوند تا بمیرند 8 ساعت زمان می‌برد و اگر فردی ملخ‌ها را در حالت نیمه‌جان جمع‌آوری کند و بفروشد، آلودگی ایجاد می‌شود.

میر گفت: در صورتی که ملخ‌ها سالم صید شود و سازمان دامپزشکی تأیید کند امکان قرارگیری در جیره غذایی دام یا آبزیان را دارند.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها