کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

گزارشی از پایان معاملات امروز بازار شیشه‌ای


کد خبر : ۵۳۶۸سه شنبه، ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۳:۳۵۲۰۶۹ بازدید

شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز که با افت قابل توجه ارزش معاملات همراه بود، به 72 هزار و 638 واحد رسید که فولاد مبارکه بیشترین تأثیر منفی را داشت.

در پایان معاملات امروز بازار سهام شاخص کل با افت 110 واحدی به 72 هزار و 638 واحد رسید و در کنار آن ارزش معاملات نیز به پایین‌ترین سطح خود یعنی 70 میلیارد تومان بسنده کرد.

بر اساس این گزارش، ارزش روز بازار به 346 هزار میلیارد تومان رسید و در مجموع امروز 284 میلیون برگ سهم به ارزش 71 میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت.

در معاملات امروز سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی، همراه اول، معدنی و صنعتی گل گهر، بانک صادرات و پست بانک بیشترین تأثیر مثبت و در مقابل فولاد مبارکه اصفهان، پتروشیمی خارک، سایپا، ملی صنایع مس ایران، نفت بهران، پالایش نفت بندرعباس، ایران خودرو، فولاد خوزستان و سرمایه‌گذاری سایپا بیشترین تأثیر منفی را داشتند.

در معاملات امروز بورس اوراق بهادار تهران، نمادهایی همچون نورد و قطعات فولادی، کربن، لوله و ماشین‌سازی، سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی، پست بانک، داده‌پردازی و کمباین‌سازی بیشترین افزایش قیمت و در مقابل مهندسی نصیر ماشین، حمل‌ونقل توکا، چرخش‌گر، عمران و توسعه فارس، صنایع لاستیکی سهند، حمل‌ونقل پتروشیمی و سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی بیشترین افت قیمت را تجربه کردند.

در فرابورس هم شاخص بدون تغییر خاصی در رقم 743 واحد تثبیت شد که در این بازار پتروشیمی جم، فولاد ارفع و کشتی‌رانی دریای خزر بیشترین تأثیر مثبت و پتروشیمی زاگرس، پالایش نفت لاوان، هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه، ذوب آهن اصفهان، بانک خاورمیانه و نفت ایرانول بیشترین تأثیر منفی را داشتند.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها