کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

تفاوت قبض برق دارندگان کولرهای گازی و آبی


کد خبر : ۳۷۰۸۰شنبه، ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۸:۳۵۱۴۲۲۲ بازدید

معاون دفتر مدیریت مصرف برق توانیر با بیان اینکه مشترکان برق تنها با یک عمل ساده می توانند در ساعت های گرم روز ...

معاون دفتر مدیریت مصرف برق توانیر با بیان اینکه مشترکان برق تنها با یک عمل ساده می توانند در ساعت های گرم روز (11 تا 16 هر روز) از میزان قبض برق خود بکاهند، گفت: مبلغ قبض برق دارندگان کولرهای گازی و آبی متفاوت است.

به گزارش ایران‌جیب به نقل از فارس، احمدی یزدی با بیان اینکه میزان مصرف برق کولرهای گازی دست دوم(مستهلک) بین 3 تا 4 برابر بیشتر از کولرهایی است که به صورت نو خریداری و نصب می‌شود، گفت: مشترکان در صورت استفاده از کولرهای گازی دست دوم، مبلغ قبض برقشان افزایش چشم گیری خواهد داشت.

وی افزود: تقریبا در اکثر روزهای شش ماهه اول سال (به جز روزهای تعطیل) نقطه اوج مصرف برق بین ساعت های 14 تا 15 به ثبت می رسد، بنابراین بررسی ها نشان می دهد که نوسان اندکی میان ساعت ها و حتی دقایق نقطه اوج مصرف برق در این روزها وجود دارد که همین موضوع نشانگر آن است که در همان ساعت ها، دمای هوا نیز به اوج خود می رسد و این عامل، مصرف برق را افزایش می دهد.

به گفته وی، به ازای هر یک درجه افزایش دمای هوا، مصرف برق بین 500 تا 700 مگاوات افزایش می یابد. 

وی افزایش مصرف برق بین ساعت های 11 تا 16 هر روز را نشانگر ورود یک نوع مصرف کننده خاص به شبکه برق دانست اظهار داشت:نمی توان مشترکان را از داشتن و استفاده وسایل سرمایشی (انوع کولرها، چیلرها و.. ) محروم کرد بلکه باید نحوه درست استفاده از این نوع وسایل توسط مشترکان رعایت شود.

یزدی با بیان این که مشترکان تنها با یک عمل ساده می توانند در ساعت های گرم روز (11 تا 16 هر روز)، ضمن حفظ رفاه و بهره گیری از باد خنک وسایل سرمایشی، از میزان قبض برق خود نیز بکاهند، گفت: براین اساس دارندگان کولرهای گازی با تنظیم دمای این نوع کولرها بین 24 تا 26 درجه سانتیگراد و دارندگان کولرهای آبی با استفاده از دور کند این نوع وسایل می توانند از مصرف برق خود به میزان بسیاری بکاهند و در عین حال مبلغ قبض برق خود را نیز کاهش دهند.

وی درعین حال با اشاره به این که میزان مصرف برق کولرهای گازی حدود 4 برابر بیش از کولرهای آبی است، خاطر نشان کرد: میزان مصرف برق کولرهای گازی دست دوم(مستهلک) بین 3 تا 4 برابر بیشتر از کولرهایی است که به صورت نو خریداری و نصب می شود و از این رو مشترکان در صورت استفاده از کولرهای گازی دست دوم، مبلغ قبض برقشان افزایش چشم گیری خواهد داشت.

به گفته معاون دفتر مدیریت مصرف برق، سرعت افزایشی مصرف برق از ساعت 11 شروع و در بین ساعت های 14 تا 15 هر روز به اوج خود می رسد.

برپایه این گزارش،حدود 70 درصد از خانوارهای ایرانی در فصل گرما از کولر های آبی و یا گازی برای خنک کردن محیط زندگی خود استفاده می کنند. توان کولرهای آبی در حدود 500 وات و در مورد کولرهای گازی بالغ بر 2000 وات است.

کولرهای آبی در مناطقی که رطوبت هوا بالا است، مانند شمال و جنوب کشور از کارایی خوبی برخوردار نیستند، لذا در این مناطق از کولرهای گازی به طور گسترده استفاده می شود. لکن در مناطقی که شرایط آب و هوایی برای استفاده از کولر آبی مساعد است، استفاده از کولر گازی اشتباه است.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها