کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

شرکت‌های آلمانی زیر ذره‌بین سازمان‌های امنیتی آمریکا


کد خبر : ۳۳۶۹۰یکشنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۰:۳۲۱۴۹۹ بازدید

شرکت‌های آلمانی خطرات و زیان‌های ناشی از جاسوسی را ظاهرا دست کم می‌گیرند. نتیجه تازه‌ترین تحقیقات حاکی از آن است که از جمله آژانس ...
شرکت‌های آلمانی زیر ذره‌بین سازمان‌های امنیتی آمریکاشرکت‌های آلمانی زیر ذره‌بین سازمان‌های امنیتی آمریکا

شرکت‌های آلمانی خطرات و زیان‌های ناشی از جاسوسی را ظاهرا دست کم می‌گیرند. نتیجه تازه‌ترین تحقیقات حاکی از آن است که از جمله آژانس امنیت ملی آمریکا از برخی شرکت‌های آلمانی جاسوسی کرده است.

نشریه آلمانی "ولت آم زونتاگ" روز یکشنبه (۱۹ فوریه/ اول اسفند) گزارشی منتشر کرده که در آن به تازه‌ترین تحقیقات و ارزیابی‌های مؤسسه مشاوره‌ای "Corporate Trust" پرداخته شده است.

طبق پژوهش‌های این مؤسسه، شرکت‌های آلمان به خاطر جاسوسی‌های سازمان‌های امنیتی خارجی سالانه متحمل زیان‌هایی چندین میلیارد یورویی می‌شوند.

مؤسسه مشاوره‌ای مزبور که در زمینه امنیت در فضای مجازی فعالیت دارد، اسنادی را که ادوارد اسنودن در ارتباط با فعالیت‌های آژانس امنیت ملی آمریکا منتشر کرده بود، تحلیل و بررسی کرده است. این اسناد نشان می‌دهند که شرکت‌های اقتصادی آلمان از امنیت و حفاظت لازم در برابر اقدامات جاسوسی برخوردار نیستند.

"ولت آم زونتاگ" به نقل از فلوریان اولمایر، یکی از کارشناسان مؤسسه "Coporate Trust" می‌نویسد که "بخش‌هایی از اقتصاد آلمان مشخصا هدف جاسوسی‌های آژانس امنیت ملی و دیگر سازمان‌های امنیتی قرار گرفته‌اند".

شرکت معروف "تیسن کروپ" - فعال در صنعت فولاد - و همچنین مرکز هوانوردی و فضانوردی آلمان از جمله صنایع و نهادهایی هستند که تحت نظارت و جاسوسی بوده‌اند.

به گفته‌ی اولمایر، هر شرکت آلمانی که در زمینه تولید موتورهای بدیل فعالیت دارد، قربانی حملات آژانس امنیت ملی آمریکا بوده است؛ به عبارتی دیگر "هر یک از شرکت‌های خودروسازی آلمانی یا شرکت‌های سازنده‌ی قطعات یدکی خودروسازان هدف جاسوسی‌ها بوده‌اند".

طبق گزارش "ولت آم زونتاگ"، یکی از موارد ثابت شده این است که آژانس امینت ملی آمریکا در سال ۲۰۱۲ مأموریت داشته که از پیشنهادهای شرکت‌های فرانسوی برای دریافت سفارش جاسوسی کند؛ سفارش‌هایی که ارزش و حجم آنها بیش از ۲۰۰ میلیون دلار بوده است.

به گفته‌ی فلوریان اولمایر، هیچ دلیلی وجود ندارد که آژانس مزبور در قبال شرکت‌های آلمانی سیاست و اقداماتی متفاوت در پیش گرفته باشد. این کارشناس تصریح کرد که در اسناد و مدارک آژانس امنیت ملی آمریکا شواهدی یافته که نشان می‌دهند، این آژانس اطلاعاتی را که از طریق جاسوسی شرکت‌ها به‌دست آورده، از جمله در اختیار اتاق‌های بازرگانی آمریکا قرار داده است.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها