کانال تلگرام ایران جیب
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

افزایش قیمت محصولات لبنی ممنوع است


کد خبر : ۳۱۶۳۶سه شنبه، ۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۸:۴۷۶۱۲ بازدید

سخنگوی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان افزایش هرگونه قیمت محصولات لبنی را ممنوع اعلام کرد و گفت: با واحدهای لبنی ...

سخنگوی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان افزایش هرگونه قیمت محصولات لبنی را ممنوع اعلام کرد و گفت: با واحدهای لبنی متخلف برخورد خواهیم کرد.
 
غلامرضا کاوه در گفتگو با مهر در خصوص افزایش قیمت برخی محصولات لبنی از جمله کره در روزهای گذشته، گفت: افزایش قیمت کره غیر قانونی است و بطور قطع سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در رابطه با این افزایش قیمت اعمال قانون می کند.

وی با بیان اینکه سازمان حمایت اقدامات نظارتی خود را بر قیمت کره انجام داده و به نرخ قبل بازگشته است، افزود: برخی تولیدکنندگان به طور خودسر قیمت ها را افزایش دادند که با برخورد سازمان حمایت روبرو شده و تعهد دادند که دیگر افزایش قیمت نداشته باشند.

سخنگوی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با اعلام اینکه اعمال قانون برای این واحدها انجام شده و پرونده تعزیراتی برای آنها تشکیل شده است، اظهار داشت: کره جزو کالاهای گروه یک است که مشمول قیمت گذاری می شود و در صورت نیاز به تغییر قیمت باید فرآیند کارگروه تنظیم بازار را طی کند.

کاوه در خصوص افزایش قیمت شیر در روزهای گذشته، گفت: هرگونه افزایش قیمت ممنوع است و تمامی محصولات لبنی جزو کالاهای اولویت دار بوده و مشمول قیمت گذاری هستند بنابراین اگر هر واحد صنفی افزایش قیمت داشته باشد، طبق قانون با آن برخورد می‌شود.

وی بااشاره به اینکه گشت‌های سازمان حمایت و تعزیرات به صورت سر زده از واحدهای صنفی  بازرسی کرده و بازگشت قیمت ها به سطح قبلی را رصد کرده اند،  اظهار داشت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف می توانند مراتب را  به سامانه ۱۲۴ اطلاع دهند.



اخبار مرتبط


دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

کانال تلگرام ایران جیب
صفحه اینستاگرام ایران جیب

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها