کانال تلگرام ایران جیب
بنگاه
بنگاه

خبر خوش برای گندمکاران

کد خبر : ۱۴۹۰۹۷چهارشنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۵ - ۱۷:۳۹:۵۶۱۳۶۳ بازدید

وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد باقیمانده مطالبات گندمکاران حداکثر تا یک هفته آینده پرداخت می‌شود.
خبر خوش برای گندمکاران خبر خوش برای گندمکاران
وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد باقیمانده مطالبات گندمکاران حداکثر تا یک هفته آینده پرداخت می‌شود. به گفته غلامرضا نوری، کمتر از ۵ درصد از مطالبات باقی مانده و منابع مالی لازم برای تسویه آن تأمین شده است؛ با این حال، مشکلات حسابداری و اختلالات سامانه‌ای باعث تأخیر در واریز پول برخی کشاورزان شده است.

 

وعده پرداخت مطالبات گندمکاران تا یک هفته دیگر

به گزارش ایران جیب به نقل از تسنیم، غلامرضا نوری، وزیر جهاد کشاورزی، در حاشیه بازدید از بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی دام و طیور و صنایع وابسته، درباره آخرین وضعیت پرداخت مطالبات گندمکاران توضیح داد.

وی اعلام کرد مبالغ باقی‌مانده حداکثر ظرف یک هفته آینده به حساب کشاورزان واریز خواهد شد و از نظر تأمین منابع مالی، مانعی برای پرداخت این مطالبات وجود ندارد.

به گفته وزیر جهاد کشاورزی، کمتر از پنج درصد از مطالبات مورد اشاره همچنان پرداخت نشده است و مسئولان در حال پیگیری مراحل نهایی برای تسویه حساب با گندمکاران هستند.

 

علت تأخیر در واریز پول گندم چیست؟

نوری، مشکلات مربوط به عملیات حسابداری و برخی ایرادات سامانه‌ای را از دلایل اصلی تأخیر در پرداخت مطالبات عنوان کرد. به گفته وی، این موضوع با همکاری سازمان برنامه و بودجه و شرکت بازرگانی دولتی ایران در حال بررسی و پیگیری است.

بر اساس توضیحات وزیر، قرار است محاسبات مالی و تعیین ارقام دقیق طی چند روز آینده نهایی شود تا پرداخت مبالغ باقی‌مانده امکان‌پذیر باشد.

با وجود اعلام تأمین منابع مالی، تأخیر در تسویه حساب می‌تواند برای کشاورزانی که هزینه‌های تولید، خرید نهاده‌ها و آماده‌سازی زمین برای کشت بعدی را بر عهده دارند، مشکل‌ساز شود. به همین دلیل، زمان واقعی واریز وجه به حساب کشاورزان اهمیت زیادی دارد.

 

اختلاف در اعلام وضعیت بدهی دولت به گندمکاران

حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، پیش‌تر اعلام کرده بود که این سازمان حدود ۱۰ روز قبل، صددرصد مطالبات گندمکاران را با وزارت جهاد کشاورزی تسویه کرده و بابت خرید تضمینی گندم امسال بدهی ندارد.

در مقابل، اظهارات وزیر جهاد کشاورزی نشان می‌دهد که با وجود تسویه حساب اعلام‌شده میان دستگاه‌های دولتی، هنوز بخشی از مبالغ به حساب کشاورزان واریز نشده است.

این تفاوت در اظهارات لزوماً به معنای وجود اختلاف مالی میان دو دستگاه نیست؛ زیرا تسویه حساب بین سازمان‌های دولتی با واریز نهایی وجه به حساب تک‌تک کشاورزان دو مرحله متفاوت است. با این حال، طولانی شدن فاصله میان این دو مرحله می‌تواند پرسش‌هایی درباره روند اجرایی پرداخت‌ها ایجاد کند.

 

زمان نهایی پرداخت مطالبات چه اهمیتی دارد؟

پرداخت به‌موقع بهای گندم خرید تضمینی، نقش مهمی در تأمین نقدینگی کشاورزان و تداوم تولید محصولات اساسی دارد. کشاورزانی که مطالبات خود را با تأخیر دریافت می‌کنند، ممکن است برای خرید بذر، کود، سم و تأمین هزینه‌های کشت بعدی با محدودیت مالی روبه‌رو شوند.

اکنون باید دید وعده وزارت جهاد کشاورزی برای پرداخت مطالبات باقی‌مانده تا یک هفته آینده تا چه اندازه محقق می‌شود. معیار نهایی تعیین تکلیف این موضوع، واریز واقعی مبالغ به حساب گندمکاران است؛ نه صرفاً اعلام تأمین منابع مالی یا تسویه حساب میان دستگاه‌های دولتی.

 



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها