کانال تلگرام ایران جیب

نوبت‌بندی ثبت‌نام کالابرگ؛ چه کسانی امروز مراجعه کنند؟

کد خبر : ۱۴۸۸۳۸چهارشنبه، ۲۲ مهر ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۶:۳۵۲۱۹۹ بازدید

با افزایش مراجعات به سامانه خوداظهاری کالابرگ و بروز اختلالات فنی، دولت برنامه جدیدی برای ثبت‌نام متقاضیان بر اساس رقم آخر کد ملی اعلام ...
نوبت‌بندی ثبت‌نام کالابرگ؛ چه کسانی امروز مراجعه کنند؟نوبت‌بندی ثبت‌نام کالابرگ؛ چه کسانی امروز مراجعه کنند؟

با افزایش مراجعات به سامانه خوداظهاری کالابرگ و بروز اختلالات فنی، دولت برنامه جدیدی برای ثبت‌نام متقاضیان بر اساس رقم آخر کد ملی اعلام کرده است. مهلت ثبت اطلاعات نیز تا پایان جمعه 24 مهر تمدید شده و مسئولان از احتمال تمدید دوباره آن خبر داده‌اند.

به گزارش ایران جیب، طرح افزایش اعتبار کالابرگ که با هدف حمایت از قدرت خرید خانوارها در برابر تورم اجرا می‌شود، وارد مرحله تازه‌ای شده است. بر اساس اعلام مسئولان، سرپرستان خانوار مشمول باید مطابق جدول زمان‌بندی و پس از دریافت پیامک، برای تکمیل فرآیند خوداظهاری به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند مراجعه کنند.

جدول زمان‌بندی خوداظهاری کالابرگ

بر اساس برنامه اعلام‌شده، زمان مراجعه سرپرستان خانوار به شرح زیر است:

رقم آخر کد ملی روز مراجعه تاریخ
0 و 1 چهارشنبه 22 مهر 1405
2 و 3 و 4 پنجشنبه 23 مهر 1405
5 و 6 و 7 و 8 و 9 جمعه 24 مهر 1405

نکته مهم: تنها سرپرستان خانواری که پیامک مربوط به خوداظهاری را دریافت کرده‌اند، باید در زمان تعیین‌شده به سامانه مراجعه کنند.

چگونه برای افزایش کالابرگ ثبت‌نام کنیم؟

متقاضیان مشمول می‌توانند با مراجعه به سامانه my.gov.ir و ورود به حساب کاربری خود، پس از تأیید محل سکونت، به 6 سؤال درج‌شده در فرم خوداظهاری پاسخ دهند.

پس از ثبت موفق اطلاعات، نیازی به مراجعه مجدد یا بررسی مداوم وضعیت درخواست در سامانه نیست.

پیامک خوداظهاری برای 18 میلیون خانوار

بر اساس اعلام مسئولان، قرار است پیامک خوداظهاری برای حدود 18 میلیون و 300 هزار سرپرست خانوار ارسال شود؛ جمعیتی که در مجموع حدود 40 میلیون نفر را شامل می‌شود.

گستردگی جامعه هدف و مراجعه همزمان متقاضیان در روزهای گذشته موجب کندی سامانه و بروز مشکلاتی در فرآیند ثبت اطلاعات شده است.

به همین دلیل، سازمان‌های مسئول تصمیم گرفته‌اند با تقسیم‌بندی متقاضیان بر اساس رقم آخر کد ملی، فشار مراجعه به سامانه را کاهش دهند.

آیا مهلت ثبت‌نام کالابرگ دوباره تمدید می‌شود؟

مهلت فعلی خوداظهاری تا پایان روز جمعه 24 مهر 1405 تعیین شده است.

با این حال، رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران اعلام کرده است تا زمانی که اطلاعات همه افراد مشمول ثبت نشود، مهلت خوداظهاری تمدید خواهد شد.

بنابراین خانوارهایی که به دلیل اختلال سامانه موفق به تکمیل اطلاعات نشده‌اند، باید اطلاعیه‌های بعدی را دنبال کنند.

افزایش کالابرگ در انتظار تکمیل ثبت‌نام

اگرچه هدف اصلی این طرح کاهش فشار معیشتی بر خانوارهاست، مشکلات فنی و تغییر مکرر زمان‌بندی ثبت‌نام، نگرانی‌هایی را میان متقاضیان ایجاد کرده است.

کارشناسان معتقدند اجرای طرح‌های حمایتی گسترده نیازمند زیرساخت الکترونیکی متناسب با تعداد مشمولان است تا خانوارها برای دریافت حمایت‌های معیشتی با مشکلات مکرر مواجه نشوند.

در شرایط فعلی، مهم‌ترین توصیه به متقاضیان این است که تنها پس از دریافت پیامک و مطابق نوبت تعیین‌شده وارد سامانه شوند و پس از ثبت موفق اطلاعات، از مراجعه تکراری خودداری کنند.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها