کانال تلگرام ایران جیب

کشف ۴۵ مزرعه استخراج غیرمجاز رمزارز در استان تهران

کد خبر : ۱۴۸۷۷۱دوشنبه، ۲۰ مهر ۱۴۰۵ - ۲۲:۵۱:۲۶۱۴۴ بازدید

شرکت توزیع نیروی برق استان تهران از شناسایی و جمع‌آوری ۸۸۱ دستگاه استخراج غیرمجاز رمزارز...
کشف ۴۵ مزرعه استخراج غیرمجاز رمزارز در استان تهرانکشف ۴۵ مزرعه استخراج غیرمجاز رمزارز در استان تهران

شرکت توزیع نیروی برق استان تهران از شناسایی و جمع‌آوری ۸۸۱ دستگاه استخراج غیرمجاز رمزارز در قالب ۴۵ مزرعه از ابتدای سال خبر داد. به گفته مسئولان، فعالیت این دستگاه‌ها ماهانه بیش از ۲ میلیون کیلووات ساعت برق مصرف می‌کرد و پرونده متخلفان برای رسیدگی قضایی ارسال شده است.

به گزارش ایران جیب به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمود محمودی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران، اعلام کرد که تعدادی از مزارع غیرمجاز استخراج رمزارز در کارگاه‌ها و مراکز صنعتی متروکه فعالیت داشتند. پس از شناسایی این مراکز، برق آنها قطع و پرونده‌شان به مراجع قضایی ارجاع شده است.

 

آمار کشف ماینرهای غیرمجاز در تهران

بر اساس اعلام مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران، از ابتدای سال تاکنون ۴۵ مزرعه استخراج غیرمجاز رمزارز شناسایی و جمع‌آوری شده که در مجموع ۸۸۱ دستگاه ماینر در آنها فعالیت می‌کردند.

این آمار نشان می‌دهد که برخورد با مراکز استخراج غیرمجاز همچنان یکی از محورهای نظارت بر مصرف برق در استان تهران است؛ به‌ویژه مراکزی که با استفاده غیرقانونی از برق، بدون رعایت ضوابط مربوط به فعالیت می‌کنند.

 

مصرف برق ماینرهای غیرمجاز چقدر بود؟

محمودی اعلام کرد که با جمع‌آوری این دستگاه‌ها، از مصرف بیش از ۲ میلیون و ۱۵۶ هزار کیلووات ساعت برق در ماه جلوگیری شده است. طبق برآورد اعلام‌شده، این میزان انرژی با مصرف ماهانه برق ۷ هزار و ۱۸۹ خانوار در فصل گرم سال برابری می‌کند.

مصرف بالای برق تجهیزات استخراج رمزارز، به‌خصوص زمانی که به‌صورت غیرمجاز و خارج از ضوابط تعیین‌شده فعالیت می‌کنند، می‌تواند فشار بیشتری بر شبکه توزیع وارد کند. در دوره‌های اوج مصرف، کنترل چنین بارهایی از اهمیت بیشتری برخوردار است.

 

برخورد قضایی با مراکز استخراج غیرمجاز

به گفته مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران، علاوه بر قطع برق مراکز شناسایی‌شده، پرونده آنها برای رسیدگی قانونی به مراجع قضایی ارسال شده است.

مقابله با استخراج غیرمجاز رمزارز با هدف جلوگیری از مصرف غیرقانونی انرژی و کمک به مدیریت بار شبکه انجام می‌شود. با این حال، میزان تأثیر این اقدامات بر پایداری شبکه به استمرار نظارت‌ها و جلوگیری از راه‌اندازی مجدد مراکز غیرمجاز نیز بستگی دارد.

 

جمع‌آوری ماینرها چه اثری بر شبکه برق دارد؟

جلوگیری از مصرف غیرمجاز برق می‌تواند بخشی از فشار واردشده بر شبکه توزیع را کاهش دهد و ظرفیت بیشتری برای تأمین برق سایر مشترکان فراهم کند. با توجه به مصرف بالای تجهیزات استخراج رمزارز، شناسایی مراکز غیرمجاز و برخورد با آنها یکی از اقدامات مکمل مدیریت مصرف برق محسوب می‌شود.

کشف ۴۵ مزرعه و جمع‌آوری ۸۸۱ دستگاه در استان تهران، ابعاد نظارت بر این فعالیت‌ها را نشان می‌دهد؛ اما ارزیابی اثر بلندمدت این اقدامات، به آمارهای تکمیلی درباره میزان کاهش مصرف و تداوم برخورد با تخلفات نیاز دارد.

 



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها