کانال تلگرام ایران جیب

تحلیل بازار خودرو امروز پنجشنبه 9 مهر 1405

کد خبر : ۱۴۸۳۷۶پنجشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۵:۲۳۱۷۷۸ بازدید

بازار خودرو امروز پنجشنبه 9 مهر 1405 با افزایش قیمت بیشتر محصولات سایپا و نوسان دوطرفه محصولات ایران‌خودرو همراه شد. در فهرست ...
تحلیل بازار خودرو امروز پنجشنبه 9 مهر 1405تحلیل بازار خودرو امروز پنجشنبه 9 مهر 1405

بازار خودرو امروز پنجشنبه 9 مهر 1405 با افزایش قیمت بیشتر محصولات سایپا و نوسان دوطرفه محصولات ایران‌خودرو همراه شد. در فهرست اعلام‌شده، پیکاپ فوتون اتوماتیک با رشد 170 میلیون تومانی بیشترین افزایش مبلغ را ثبت کرد؛ در مقابل، ری‌را با افت 30 میلیون تومانی بیشترین کاهش قیمت را داشت.

به گزارش ایران جیب، قیمت‌های اعلام‌شده از ادامه روند افزایشی در بخشی از بازار خودرو حکایت دارد، اما این رشد در تمام مدل‌ها یکسان نیست. در حالی که خانواده کوییک، برخی مدل‌های اطلس و پارس نوآ گران‌تر شده‌اند، تعدادی از محصولات ایران‌خودرو از جمله دنا پلاس اتوماتیک، رانا پلاس و برخی نسخه‌های پژو 207 کاهش قیمت داشته‌اند.

افزایش قیمت در بازار سایپا؛ اطلس و پارس نوآ پیشتاز شدند

اطلس S امروز با افزایش 70 میلیون تومانی به قیمت 1 میلیارد و 600 میلیون تومان رسید. رشد 4.58 درصدی این خودرو، بیشترین افزایش درصدی در میان خودروهای فهرست اعلام‌شده است.

پارس نوآ نیز با افزایش 100 میلیون تومانی، 2 میلیارد و 680 میلیون تومان قیمت خورد. سهند S و اطلس GL هرکدام 25 میلیون تومان گران شدند و به‌ترتیب به 1 میلیارد و 640 میلیون تومان و 1 میلیارد و 690 میلیون تومان رسیدند.

تمام نسخه‌های کوییک در فهرست امروز افزایش قیمت داشتند. میزان رشد این خانواده از 9 تا 22 میلیون تومان بود؛ کوییک S با افزایش 22 میلیون تومانی به 1 میلیارد و 475 میلیون تومان رسید و کوییک RS نیز با رشد 20 میلیون تومانی، 1 میلیارد و 480 میلیون تومان معامله‌گذاری شد.

در خانواده شاهین، نسخه GL به میزان 10 میلیون تومان و نسخه اتوماتیک پلاس 20 میلیون تومان افزایش قیمت داشتند. قیمت شاهین اتوماتیک پلاس با این رشد به 3 میلیارد و 230 میلیون تومان رسید.

بازار ایران‌خودرو؛ افزایش اتوماتیک‌های 207 و افت ری‌را

در محصولات ایران‌خودرو، پژو 207 اتوماتیک پانوراما با افزایش 70 میلیون تومانی به 3 میلیارد و 370 میلیون تومان رسید. نسخه اتوماتیک معمولی این خودرو نیز 30 میلیون تومان گران شد و قیمت آن به 3 میلیارد و 180 میلیون تومان افزایش یافت.

دنا پلاس MT6 با رینگ فولادی، دیگر خودرویی بود که رشد 30 میلیون تومانی ثبت کرد و به 2 میلیارد و 520 میلیون تومان رسید. تارا دستی V1 نیز با افزایش 20 میلیون تومانی، 2 میلیارد و 480 میلیون تومان قیمت خورد.

در سمت کاهشی بازار، ری‌را با افت 30 میلیون تومانی به 4 میلیارد و 380 میلیون تومان رسید. وانت آریسان مجهز به مانیتور 15 میلیون تومان ارزان شد و دنا پلاس MT6، رانا پلاس و سورن پلاس دوگانه‌سوز با کپسول بزرگ نیز هرکدام کاهش 10 میلیون تومانی داشتند.

این تغییرات نشان می‌دهد حتی در یک خانواده محصول نیز مسیر قیمت‌ها متفاوت است؛ برای نمونه، دنا پلاس MT6 با رینگ فولادی گران شده، اما نسخه دیگر MT6 و مدل اتوماتیک افت قیمت داشته‌اند.

رشد 170 میلیون تومانی فوتون؛ ثبات قیمت هایماها

پیکاپ فوتون اتوماتیک با افزایش 170 میلیون تومانی به 7 میلیارد و 200 میلیون تومان رسید و بیشترین رشد مبلغ را در فهرست امروز ثبت کرد. زامیاد اکستند EX نیز با افزایش 87 میلیون تومانی، 2 میلیارد و 150 میلیون تومان قیمت خورد.

در مقابل، قیمت هایما S7 پرو در سطح 5 میلیارد و 790 میلیون تومان و هایما 8S در سطح 6 میلیارد و 350 میلیون تومان ثابت ماند. چانگان CS35 و CS55 مونتاژی و سیتروئن C3-XR نیز تغییر قیمت نداشتند؛ اما چانگان CS55 وارداتی با افت 10 میلیون تومانی به 7 میلیارد و 10 میلیون تومان رسید.

فاصله بازار و کارخانه همچنان بالاست

مقایسه قیمت‌های بازار و کارخانه در فهرست ارائه‌شده، از تداوم شکاف قابل‌توجه در برخی مدل‌ها حکایت دارد. شاهین اتوماتیک پلاس در بازار حدود 1 میلیارد و 396 میلیون تومان بالاتر از قیمت کارخانه قرار دارد؛ اختلافی معادل حدود 76 درصد قیمت کارخانه.

این فاصله برای پژو 207 اتوماتیک پانوراما به 1 میلیارد و 144 میلیون تومان و برای تارا اتوماتیک V4 به 1 میلیارد تومان می‌رسد. در مقابل، قیمت بازار وانت آریسان معمولی و نسخه مجهز به مانیتور، به‌ترتیب 16 و 15 میلیون تومان پایین‌تر از نرخ کارخانه درج شده است.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها