کانال تلگرام ایران جیب

هزینه جنگ ایران برای اروپا از 100 میلیارد یورو گذشت

کد خبر : ۱۴۸۳۱۰چهارشنبه، ۸ مهر ۱۴۰۵ - ۰۵:۵۹:۴۸۹۷ بازدید

اروپا در حالی به استقبال زمستان می‌رود که از آغاز جنگ ایران تاکنون بیش از 100 میلیارد یورو هزینه اضافی برای واردات انرژی پرداخت کرده ...
هزینه جنگ ایران برای اروپا از 100 میلیارد یورو گذشتهزینه جنگ ایران برای اروپا از 100 میلیارد یورو گذشت

اروپا در حالی به استقبال زمستان می‌رود که از آغاز جنگ ایران تاکنون بیش از 100 میلیارد یورو هزینه اضافی برای واردات انرژی پرداخت کرده است. هم‌زمان، آژانس بین‌المللی انرژی احتمال آزادسازی بیشتر ذخایر اضطراری نفت را در صورت تشدید اختلال عرضه مطرح کرده است.

به گزارش ایران جیب به نقل از یورونیوز، آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرده اگر مشکلات تأمین نفت شدیدتر شود، آزادسازی بیشتر ذخایر اضطراری می‌تواند بررسی شود؛ با این حال، این اقدام در حال حاضر اولویت اصلی آژانس نیست.

این موضع‌گیری در شرایطی مطرح شده که افزایش هزینه واردات انرژی، فشار بر کشورهای اروپایی را در آستانه فصل سرد بیشتر کرده است.

پرداخت بیشتر برای واردات انرژی

بر اساس این گزارش، کشورهای اتحادیه اروپا از زمان آغاز جنگ ایران بیش از 100 میلیارد یورو هزینه اضافی برای واردات انرژی متحمل شده‌اند. افزایش این هزینه‌ها، نگرانی درباره شرایط بازار انرژی در زمستان پیش‌رو را تشدید کرده است.

آزادسازی ذخایر نفت همچنان مشروط است

آژانس بین‌المللی انرژی آزادسازی بیشتر ذخایر اضطراری را به وخیم‌تر شدن اختلال عرضه وابسته دانسته است. بنابراین، مطرح شدن این گزینه به معنای تصمیم قطعی برای عرضه دور تازه‌ای از ذخایر نفت نیست.

در چنین شرایطی، اروپا با چشم‌انداز زمستانی دشوار روبه‌رو است؛ زمستانی که تداوم اختلال عرضه می‌تواند فشار هزینه‌های انرژی را بیشتر کند.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها