کانال تلگرام ایران جیب

پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری به تعویق افتاد

کد خبر : ۱۴۶۰۴۲دوشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۵ - ۲۰:۳۱:۳۸۸۵۰ بازدید

فرآیند پیش‌فروش که مقرر بود از ساعت ۸:۳۰ صبح روز جاری آغاز شود، به دلیل قطع فیبر نوری در حین...
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری به تعویق افتادپیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری به تعویق افتاد

فرآیند پیش‌فروش که مقرر بود از ساعت ۸:۳۰ صبح روز جاری آغاز شود، به دلیل قطع فیبر نوری در حین انجام عملیات عمرانی توسط یکی از پیمانکاران شهرداری و بروز اختلالات فنی در شبکه ارتباطی سامانه یکپارچه فروش بلیت رجا، با تأخیر مواجه شده است.

به گزارش ایلنا، پیرو اطلاع‌رسانی‌های پیشین در خصوص آغاز پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری با تاریخ حرکتی یکم تا شانزدهم مردادماه، فرآیند پیش‌فروش که مقرر بود از ساعت ۸:۳۰ صبح روز جاری آغاز شود، به دلیل قطع فیبر نوری در حین انجام عملیات عمرانی توسط یکی از پیمانکاران شهرداری و بروز اختلالات فنی در شبکه ارتباطی سامانه یکپارچه فروش بلیت رجا، با تأخیر مواجه شده است.

روابط عمومی راه آهن ضمن عذرخواهی از هموطنان گرامی به اطلاع می رساند فرآیند پیش‌فروش پس از رفع کامل اختلالات، مجدداً آغاز خواهد شد که روز و ساعت دقیق آن متعاقباً اعلام می‌شود.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها