کانال تلگرام ایران جیب

پرواز حجاج به مشهد منتقل شد


کد خبر : ۱۴۴۹۰۶دوشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۲۹:۴۰۳۱۱ بازدید

هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از انتقال پروازهای بازگشت حجاج از جده به فرودگاه...
پرواز حجاج به مشهد منتقل شدپرواز حجاج به مشهد منتقل شد

هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از انتقال پروازهای بازگشت حجاج از جده به فرودگاه مشهد خبر داد.

به گزارش تسنیم، هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: در پی اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری مبنی بر محدودیت‌های پروازی در غرب کشور و با توجه به شرایط کنونی، هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران "هما" با هدف تداوم خدمت‌رسانی به حجاج بیت‌الله الحرام و با هماهنگی سازمان هواپیمایی کشوری و سازمان حج و زیارت، سه پرواز بازگشت حجاج از مقصد جده به فرودگاه حضرت امام (ره) در روز دوشنبه 18 خرداد را به مقصد فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد انجام خواهد داد.

پروازهای شماره 1679، 1691 و 1695 که براساس برنامه قرار بود بامداد روز 18 خردادماه از جده به مقصد فرودگاه حضرت امام (ره) انجام شوند، با هماهنگی‌های صورت‌گرفته از فرودگاه جده به مقصد مشهد مقدس انجام میشوند.

همچنین پرواز شب گذشته مشهد ـ جده که در فرودگاه گرگان متوقف شده بود، طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده در ساعات آینده براساس برنامه به جده پرواز خواهد کرد.

طبق گزارش عملیات بازگشت حجاج به ایستگاههای پروازی منوط به عادی شدن شرایط پروازی خواهد بود .

اطلاع‌رسانی مربوط به وضعیت و برنامه پروازهای بازگشت حجاج از طریق پیام‌رسان‌ها و کانال‌های رسمی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران "هما" در اختیار خانواده های حجاج قرار خواهد گرفت.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها