کانال تلگرام ایران جیب
ایرانیان خودرو
ایرانیان خودرو

آزادراه‌های ضررده معرفی شدند


کد خبر : ۱۴۱۹۰۱دوشنبه، ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۵:۰۳۲۱۲۵ بازدید

معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور با اشاره به اینکه...
آزادراه‌های ضررده معرفی شدندآزادراه‌های ضررده معرفی شدند

معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور با اشاره به اینکه کمتر از ۵۰ درصد عوارض آزادراه‌ها وصول می‌شود، گفت: آزادراه اصفهان - شیراز و کنارگذر شمالی اراک ضررده‌ترین محورها هستند و تقریبا ۳۰ درصد وصولی دارند.

میلا دوستی آخرین وضعیت عوارض آزادراهی را تشریح و اظهار کرد: طی پنج سال گذشته حدود ۱۵ درصد نرخ عوارض افزایش یافت و باعث شد کیفیت خدمات آزادراه‌ها کاهش یابد و نیاز به بهسازی داشته باشند.

ایسنا نوشت: وی افزود: افزایش عوارض آزادراهی در دولت این موضوع مطرح شد و براساس بند الف ماده ۲۰ قانون برنامه هفتم توسعه این اجازه داده شد که سرمایه‌گذاران خودشان نرخ عوارض را اعلام کنند و دستگاه‌های اجرایی نیز مکلف به اجرا شدند. 

معاون ساخت و توسعه آزادراه‌های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور تصریح کرد: این گزارش‌ها بررسی و سعی شد در چند مرحله نرخ عوارض آزادراهی افزایش پیدا کند تا به مردم و کاربران آزادراه‌ها فشاری وارد نشود. تقریبا ۵۰ تا ۵۵ درصد افزایش نرخ داشتیم. ممکن است در خودروهای سنگین در برخی آزادراه‌ها این عدد تا ۶۰ درصد هم برسد. در آزادراه تهران - شمال نیز ۳۷ تا ۴۳ درصد افزایش داشته‌ایم.

وی در پاسخ به اینکه چه میزان عوارض آزادراه‌ها وصول می‌شود؟ گفت: کمتر از ۵۰ درصد وصولی عوارض داریم. آزادراه اصفهان - شیراز  و کنارگذر شمالی اراک نیز ضررده‌ترین محورها هستند و تقریبا ۳۰ درصد وصولی دارند. 

به گفته دوستی، تقریبا در هر آزادراهی که پرداخت عوارض به صورت دستی انجام شده تا ۹۹ درصد وصولی عوارض داشتیم و روزانه به صورت دستی انجام می‌شود.

این مقام مسئول در پاسخ به اینکه آیا موضوع برداشت عوارض به صورت مستقیم از کیف پول متصل به حساب بانکی افراد عملیاتی شده است یا خیر؟ اظهار کرد: بانک مرکزی در این خصوص مقاومت دارد و برداشت از حساب‌های مردم را نیازمند قوانین بالادستی می‌داند. دنبال این هستیم که کاربران کیف پولی را متصل به حساب معرفی کنند و این فضا فراهم شود که بعد از ۱۵ روز از تردد، امکان برداشت از آن فراهم شود. هنوز این موضوع در کمیسیون تخصصی مجلس و در حال بررسی است. حداکثر تا پایان سال نیز تعیین تکلیف می‌شود.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها