کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

سرنوشت نیروگاه‌های خانگی برق چه شد؟ + قیمت‌ها


کد خبر : ۱۳۰۰۸سه شنبه، ۲ تیر ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۶:۳۷۳۶۷۸ بازدید

آذرماه سال گذشته شرکت توزیع نیروی برق تهران از ارائه تسهیلات یارانه‌ای 50 درصدی برای ایجاد سیستم‌های برق خورشیدی یک تا 50 کیلووات ...
سرنوشت نیروگاه‌های خانگی برق چه شد؟ + قیمت‌هاسرنوشت نیروگاه‌های خانگی برق چه شد؟ + قیمت‌ها

آذرماه سال گذشته شرکت توزیع نیروی برق تهران از ارائه تسهیلات یارانه‌ای 50 درصدی برای ایجاد سیستم‌های برق خورشیدی یک تا 50 کیلووات برای مشترکان خانگی خبر داد و تاکنون طبق گفته معاون برنامه‌ریزی این شرکت این طرح هزار و 810 کیلووات متقاضی داشته و شرکت قادر به تامین نیاز تمام متقاضیان است.

به گزارش ایسنا، مرتضی بهادری اظهار کرد: از آذرماه سال گذشته تسهیلاتی را مبنی بر ایجاد سیستم‌های تولید برق خورشیدی به مشترکین خانگی داده‌ایم که نتایج آن تا به امروز مطلوب بوده است.

وی با بیان این‌که حدود 780 کیلووات از این طرح در دست دستگاه‌های حکومتی قرار گرفته است، گفت: 130 سیستم تولید برق خورشیدی در مدارس، مساجد و 175 کیلووات در اختیار نهادهای دولتی مانند مجلس و وزارت دارایی و سازمان‌های دیگر قرار گرفته است.

وی ادامه داد: 170 کیلووات نیز در سازمان‌های اداری نصب شده و به‌طور کلی می‌توان اعلام کرد که 4000 کیلووات در دست اجرا است.

معاون برنامه‌ریزی شرکت توزیع نیروی برق تهران با بیان این‌که از این میزان تکلیف 2000 کیلووات تا چند ماه آینده مشخص می شود، گفت: دیروز برای مشترکینی که بین یک تا 50 کیلووات مصرف دارند 450 کیلووات اجرایی شد.

بهادری با بیان این‌که 1810 کیلووات متقاضی در این طرح وجود دارد، اظهار کرد: شرکت توزیع نیروی برق تهران پاسخگوی نیاز همه متقاضیان است اما آنچه برای سال 1394 پیش‌بینی شده اختصاص 2000 کیلووات در این طرح است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این طرح مشمول تهران شده است، گفت: 450 کیلوواتی که دیروز برای مشترکین در نظر گرفته شد در کل تهران به جز شهرری بوده، اما در سایر استان‌ها نیز این طرح در حال اجرا شدن است.

معاون برنامه‌ریزی شرکت توزیع نیروی برق تهران در خصوص نحوه پرداخت تسهیلات به متقاضیان اظهار کرد: ارائه‌ی تسهیلات به اینگونه است که باید 50 درصد هزینه توسط خود متقاضی و مابقی توسط شرکت توزیع نیروی برق تامین شود.

بهادری با بیان این‌که هزینه نصب این سیستم بستگی به قیمت تمام شده در مناقصات دارد، گفت: طبق اعلام جهانی قیمت این طرح در هر کیلووات 14 میلیون تومان است، اما در حال حاضر و با تدابیر اندیشیده شده این طرح برای متقاضیان حدود شش میلیون تومان در هر کیلووات است.

وی ادامه داد: هرچه تعداد پیمانکاران در این طرح افزایش پیدا کند قیمت این طرح کاهش می‌یابد و به طور کلی می‌توان تنها عیب این طرح را قیمت تمام شده بالای آن برای متقاضیان دانست.

معاون برنامه‌ریزی شرکت توزیع نیروی برق تهران با بیان این‌که متقاضیان تنها در مرحله اولیه هزینه پرداخت می‌کنند، گفت: نگهداری این سیستم برعهده شرکت توزیع نیروی برق و مالکیت آن در اختیار متقاضی است، اما باید جابه‌جایی این سیستم با هماهنگی صنعت برق صورت بگیرد.

بهادری با اشاره به فواید این طرح گفت: این طرح از اشاعه گاز دی‌اکسید کربن جلوگیری می‌کند همچنین در زیبایی شهر و استفاده بهینه از صنعت برق بسیار موثر است.

وی افزود: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت شرکت توزیع نیروی برق تهران به آدرس www.tbtb.co.ir به‌صورت الکترونیکی نسبت به ثبت‌نام اولیه و تشکیل پرونده اقدام کنند.

معاون برنامه‌ریزی شرکت توزیع نیروی برق تهران اظهار کرد:متقاضیان می‌توانند به‌صورت حضوری نیز با مراجعه به مناطق 21گانه شرکت توزیع نیروی برق تهران مراحل ثبت‌نام را انجام دهند.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها