کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

برای شروع کسب و کار جوجه کشی در خانه چه ابزاری نیاز است ؟


کد خبر : ۱۲۵۶۵۵سه شنبه، ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۹:۱۴۱۳۰۶۵ بازدید

جوجه‌ کشی یکی از کسب‌ و کارهای سودآور است که به‌ راحتی می‌توان آن را در خانه آغاز کرد. این کار نه‌ تنها برای افراد روستایی بلکه برای ساکنان شهرها نیز یک فرصت خوب جهت کسب درآمد با دستگاه جوجه کشی است. برای شروع ...

جوجه‌ کشی یکی از کسب‌ و کارهای سودآور است که به‌ راحتی می‌توان آن را در خانه آغاز کرد. این کار نه‌ تنها برای افراد روستایی بلکه برای ساکنان شهرها نیز یک فرصت خوب جهت کسب درآمد با دستگاه جوجه کشی است. برای شروع این کسب‌ و کار، باید ابزارهای مناسب را تهیه کنید و مراحل جوجه‌ کشی را به‌ درستی بشناسید. در این نوشته به توضیح تجهیزات مورد نیاز و مراحل کلیدی جوجه‌کشی خواهیم پرداخت.

ابزارهای مورد نیاز برای جوجه‌کشی در خانه

برای یک جوجه‌ کشی خانگی، باید ابزارهایی تهیه کنید که شامل دستگاه جوجه‌کشی، تجهیزات نگهداری و مواد مورد نیاز برای جوجه‌ ها است. در ادامه به معرفی هر یک از این ابزارها و تجهیزات پرداخته خواهد شد:

1). دستگاه جوجه‌کشی

مهم‌ترین و ضروری‌ ترین ابزار برای شروع این کسب‌ و کار، خرید دستگاه جوجه‌کشی خانگی  است. دستگاه‌ های جوجه‌ کشی به شما این امکان را می‌دهند که بدون نیاز به پرنده‌ مادر، از تخم‌ های نطفه دار جوجه‌ کشی کنید. این دستگاه‌ ها در انواع و ظرفیت‌ های مختلف در بازار موجود هستند.

برخی از ویژگی‌ های مهم که هنگام خرید دستگاه جوجه‌کشی باید به آن‌ها توجه کنید عبارتند از:

ظرفیت دستگاه

دستگاه‌ های جوجه‌کشی یکی از ابزارهای ضروری برای کسانی است که به پرورش طیور در مقیاس کوچک و خانگی علاقه دارند. این دستگاه‌ ها از ظرفیت‌های مختلفی برخوردارند که از ظرفیت‌ های کوچک مانند 12 تخم شروع شده و تا ظرفیت‌ های بالاتر نظیر 100 تخم یا بیشتر نیز متغیر هستند.

گروه صنعتی اسکندری با سال‌ ها تجربه در تولید انواع دستگاه‌ های جوجه‌کشی، دستگاه‌ هایی با کیفیت و کارآمد برای استفاده در مقیاس خانگی تولید می‌کند. یکی از محصولات محبوب این گروه، دستگاه جوجه‌کشی ارزان 12 تایی اسکندری است که به دلیل قیمت مقرون‌ به‌ صرفه و عملکرد بی‌ نقص، گزینه‌ ای ایده‌آل برای شروع به این کار است.

سیستم کنترل دما و رطوبت

یکی از مهم‌ ترین فاکتورها در فرآیند جوجه‌کشی، دما و رطوبت مناسب است. دستگاه باید به سیستم‌ های خودکار برای کنترل دما و رطوبت مجهز باشد تا شرایط بهینه برای رشد جنین در تخم فراهم شود.

گردش خودکار تخم‌ ها

تخم‌ها باید به‌طور منظم چرخانده شوند تا جنین به درستی رشد کند. برخی دستگاه‌ های پیشرفته‌ تر دارای سیستم خودکار برای چرخاندن تخم‌ ها هستند که کار شما را آسان‌ تر می‌کند.

سیستم تهویه مناسب

گروه صنعتی اسکندری با هدف ارائه بهترین و با کیفیت‌ ترین تجهیزات جوجه‌ کشی، تمامی دستگاه های خود را با تکنولوژی روز دنیا تولید کرده است.

این دستگاه ها به افرادی که به دنبال راهی برای افزایش ظرفیت تولید جوجه و بهبود راندمان کار خود هستند، کارایی ایده‌آل ارائه می‌ دهد. دستگاه جوجه‌کشی 126 تایی گروه صنعتی اسکندری به گونه‌ای طراحی شده است که با داشتن سیستم تهویه پیشرفته، هوای تازه را به‌ طور مداوم به داخل دستگاه منتقل می‌کند و به این ترتیب، شرایط ایده‌ آلی برای رشد جنین فراهم می‌آورد.

2). دماسنج دقیق

استفاده از دماسنج‌ دقیق برای جوجه‌کشی موفق و حرفه‌ ای نقش کلیدی در این فرایند دارد. این ابزارها به دلیل دقت بالا نقش مهمی در تضمین شرایط بهینه برای جوجه‌کشی دارند. بدین سبب بهتر است در محیط قرارگیری دستگاه یک دماسنج جیوه ای قرار دهید.

پس از خرید بهترین دستگاه جوجه کشی چه باید کرد؟

بعد از تهیه دستگاه جوجه کشی باید مراحل زیر را پشت گذاشت که عبارتند از:

تست دستگاه 

قبل از شروع  جوجه کشی، دستگاه  را روشن کرده و به مدت یک الی دو روز تست کنید تا از کارکرد صحیح سیستم های تنظیم دما، رطوبت، گردش تخم، سیرکولاسیون، سنسور و … مطمئن شوید. برای سنجیدن  دما یک دماسنج دقیق داخل دستگاه قرار دهید و اطمینان حاصل کنید دستگاه دمای دقیق را برای شما نشان میدهد یا نه.

در نهایت اگر اطمینان پیدا کردید که سیستم های مختلف دستگاه به درستی کار می‌کنند و تسلط کافی بر روی کارکرد دستگاه، سیستم الکترونیکی و مکانیکی دارید آن را خاموش کنید و درب آن را باز بگذارید تا دمای داخل دستگاه کاهش یابد و خنک شود.

آماده سازی تخم ها 

اگر جوجه کشی را به صورت اصولی انجام می‌دهید، حتما تخم ها در فضایی با دمای 15 الی 18 درجه قرار دارند که نسبتا مرطوب و خنک است سپس تخم ها باید به دمای اتاق منتقل شوند دمای استاندارد اتاق حدودا 24 درجه می‌باشد و باید تخم ها چندین ساعت در آنجا بمانند. اگر دمای اتاق بالاتر از این میزان باشد تخم تعریق کرده و غیر قابل استفاده برای جوجه کشی خواهد شد.

شروع ستر 

برای آغاز دوران ستر تخم ها باید یا به پهلو و یا نوک تیز به سمت پایین قرار داده شوند و جوجه کشی با شرایطی که قبلا ذکر شد صورت گیرد. در دوران ستر باز کردن درب دستگاه مانعی ندارد به شرط اینکه شوک دمایی شدید به تخم ها وارد نشود. با توجه به متفاوت بودن دما برای هر پرنده پیشنهاد می‌شود دمای دقیق را از کتب منبع با توجه به پرنده خود پیدا کنید.

نطفه سنجی 

در اواسط دوره ستر باید یک نطفه سنجی انجام دهید. بدین منظور دمای اتاق را نزدیک به دمای داخل دستگاه کنید تا شوک دمایی به تخم وارد نشود. در قدم بعدی اتاق را تاریک کرده و چراغ قوه، نطفه سنج و یا فلش گوشی را در زیر تخم قرار دهید حتی اگر جزو اولین تجربیات شما باشد به راحتی متوجه خواهید شد که جوجه در داخل آن تشکیل شده است یا خیر، سپس تخم های بدون نطفه را از دستگاه خارج کنید.

شروع هچر

وقتی روزهای ستر با توجه به جدولی که برای هر پرنده وجود دارد به اتمام رسید باید اقداماتی را انجام دهید. اگر دستگاه شما نیمه صنعتی است راک ها را به حالت افقی در بیاورید و چرخش را متوقف کنید چنانکه دستگاه شما خانگی است راک یا ترنر را از دستگاه خارج کنید و تخم ها را داخل سبد هچ بچینید.

3). سیستم برق اضطراری (اینورتر)

برای جلوگیری از قطع ناگهانی برق و آسیب به تخم‌ها در فرایند جوجه‌کشی، استفاده از سیستم برق اضطراری مانند اینورتر ضروری است. سیستم برق اضطراری می‌تواند در مواقع اضطراری، برق مورد نیاز دستگاه‌ های جوجه‌کشی را تامین کند و از بروز مشکلات جدی جلوگیری نماید.

4). تجهیزات گرمایشی

در هفته‌ های اول زندگی، جوجه‌ ها نیاز به دمای بالای محیط دارند. برای این منظور باید از تجهیزات گرمایشی مانند لامپ‌ مادر مصنوعی استفاده کنید. دمای مناسب برای جوجه‌ ها در هفته اول معمولاً حدود ۳۵ درجه سانتی‌گراد است و هر هفته باید به تدریج کاهش یابد تا جوجه‌ ها به دمای محیط عادت کنند.

5). قفس و بستر مناسب

برای نگهداری جوجه‌ ها نیاز به قفس یا فضای مناسبی دارید. بستر جوجه‌ ها باید تمیز و خشک باشد تا از بیماری‌ ها و مشکلات بهداشتی جلوگیری شود. استفاده از پوشال نرم برای بستر جوجه‌ ها مناسب است و باید به‌ صورت مرتب تعویض شود.

سخن آخر 

شروع کسب‌ و کار جوجه‌کشی در خانه یکی از بهترین روش‌ های کسب درآمد با سرمایه کم است. با تهیه دستگاه جوجه‌کشی مناسب، تغذیه کافی و مراقبت‌ های لازم از جوجه‌ ها، می‌توانید به‌ راحتی این کسب‌ و کار را راه‌ اندازی کنید و از مزایای آن بهره‌ مند شوید.

اطلاع رسانی تبلیغاتی



اخبار مرتبط

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها