کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

خرید ملک در کدام کشور اروپا مقرون‌به‌صرفه‌تر است؟


کد خبر : ۱۲۵۱۵۲پنجشنبه، ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۲:۵۶۵۹۶۱ بازدید

کارشناسان اروپایی املاک در تازه‌ترین مطالعه خود نرخ املاک در 62 کشور را نسبت به دستمزدهای محلی مقایسه کرده‌اند. آنها با انجام این مطالعه دریافتند که ...
خرید ملک در کدام کشور اروپا مقرون‌به‌صرفه‌تر است؟خرید ملک در کدام کشور اروپا مقرون‌به‌صرفه‌تر است؟

کارشناسان اروپایی املاک در تازه‌ترین مطالعه خود نرخ املاک در 62 کشور را نسبت به دستمزدهای محلی مقایسه کرده‌اند.

آنها با انجام این مطالعه دریافتند که به طرز شگفت‌آوری، جایگاه نخست در سیاهه مقرون‌به‌صرفه‌ها در زمینه مسکن، یکی از گران‌ترین کشورهای اروپا در سایر زمینه‌هاست.

بر اساس گزارش «بست بروکرز»، دانمارک مقرون‌به‌صرفه‌ترین کشور اروپا برای خرید خانه نسبت به درآمد متوسط است به طوری که در این کشور، قیمت متوسط یک ملک ۱۰۰ متر مربعی معادل ۱۱۴ برابر حقوق خالص است. طبق داده‌های صندوق بین‌المللی پول، کارشناسان نرخ‌گذاری املاک «نومبئو» و «تریدینگ اکونومیکس»، این کشور اروپای شمالی به‌عنوان مقرون‌به‌صرفه‌ترین کشور برای خرید ملک شناخته شده است.

در همین حال، دانمارک در سال ۲۰۲۳ به‌عنوان گران‌ترین کشور اتحادیه اروپا رتبه‌بندی شد، به طوری که طبق گزارش یورواستات، نهاد آماری اروپا، قیمت کالاها و خدمات در این کشور در آن سال ۴۳ درصد بالاتر از میانگین اتحادیه اروپا بود. در همان سال درآمد متوسط سالانه دانمارک به‌عنوان هفتمین درآمد بالا در اروپا شناخته شد.

بست بروکرز در گزارش خود بررسی کرده که در کشورهای مختلف اروپا چند ماه حقوق لازم است تا یک خانه خریداری شود. این رتبه‌بندی بر اساس داده‌هایی از جمله قیمت مسکن، درآمد ماهانه خالص، تورم و نرخ بهره واقعی وام مسکن در ۶۲ کشور جهان است.

دوره پس‌انداز برای خانه‌دار شدن در کدام کشور اروپا بیشتر است؟

طبق این گزارش، ایرلند و سوئد به ترتیب دومین و سومین کشورهای مقرون‌به‌صرفه برای خرید خانه هستند که به ۱۲۳ و ۱۲۹ برابر حقوق خالص برای ۱۰۰ متر مربع خانه نیاز دارند، معادل تقریباً ۱۰ سال درآمد سالانه.

با این حال، این محاسبات نظری هستند و هزینه‌های زندگی مانند غذا، مسکن و مراقبت از کودکان در آن محاسبه نشده است.

رتبه‌های پایین در اروپا شامل جمهوری چک و اسلواکی است. در اسلواکی، قیمت یک خانه ۱۰۰ مترمربعی حدود ۲۹۷ برابر حقوق متوسط است، یعنی فرد برای خریدن چنین خانه‌ای تقریباً ۲۵ سال زمان نیاز دارد. حتی اگر فردی نیمی از حقوقش را پس‌انداز کند، حدود ۵۰ سال طول می‌کشد تا خانه‌ای برای خود و خانواده‌اش بخرد.

نرخ بهره واقعی وام مسکن در اروپا برای سه ماهه سوم ۲۰۲۴

در این مطالعه نرخ بهره واقعی وام مسکن برای سه‌ماهه سوم سال ۲۰۲۴ نیز بررسی شده است. بر اساس این گزارش، بالاترین نرخ بهره واقعی در روسیه است. در این کشور برنامه وام مسکن دولتی در ژوئیه ۲۰۲۴ پایان یافت.

بر اساس این گزارش، نرخ بهره اسمی وام برای سه‌ماهه سوم سال ۲۰۲۴ حدود ۲۰.۳٪ پیش‌بینی می‌شود. این نرخ با توجه به تورم پیش‌بینی‌شده ۸٪ تنظیم شده است که منجر به پیش‌بینی نرخ واقعی بهره وام در بازه زمانی ژوئیه تا سپتامبر ۲۰۲۴ به مقدار ۱۲.۳٪ می‌شود.

بر اساس این محاسبه، کشورهای دیگر اروپایی با نرخ‌های بالای وام واقعی شامل لتونی با ۶.۶۵٪ و لهستان با ۵.۱٪ هستند. این نرخ در آلمان ۱.۸۵٪ و در بریتانیا ۱.۷۷٪ است. در بزرگترین اقتصادهای دیگر اروپا، نرخ‌ها به‌طور تقریبی در حدود ۱٪ قرار دارند، مانند فرانسه (۱.۱۳٪)، ایتالیا (۰.۹۹٪) و هلند (۰.۹۶٪). نرخ‌های منفی واقعی وام در بلژیک (-۰.۵۲٪) و سوئد (-۱.۲۱٪) نشان می‌دهد که در آنها هزینه واقعی وام‌گیری ممکن است کاهش یافته باشد.

هزینه خرید در دیگر کشورهای جهان معادل چند ماه حقوق است؟

ارزان‌ترین کشور جهان برای خرید خانه نسبت به حقوق، آفریقای جنوبی است که در آن فرد برای خرید یک ملک ۱۰۰ مترمربعی به ۷۱ برابر حقوق متوسط نیاز دارد.

آمریکا در این رده‌بندی دوم است، اما قیمت ملک‌ها در ایالت‌های مختلف آن متفاوت است. بر اساس این گزارش، در ایالات متحده، افراد برای خرید یک خانه به ۷۶ ماه حقوق متوسط نیاز دارند که معادل حدود شش سال حقوق سالانه است.

در انتهای این رده‌بندی نپال قرار دارد که برای خرید یک خانه به ۶۸۴ ماه حقوق نیاز دارد و بعد از آن ترکیه با ۶۳۱ ماه قرار دارد که معادل ۵۲.۵ سال درآمد است.

توجه: این اطلاعات به عنوان مشاوره مالی در نظر گرفته نمی‌شود و بهتر است قبل از اتخاذ هر تصمیمی تحقیقات خود را انجام دهید تا مطمئن شوید که این اطلاعات مناسب شرایط خاص شماست. همچنین به یاد داشته باشید که ما یک وب‌سایت خبری هستیم و هدف‌مان ارائه بهترین راهنماها، نکات و مشاوره‌های تخصصی است. مسئولیت نحوه استفاده از اطلاعات این صفحه به عهده خودتان است.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها