خروجی آب از سدها تا 19 خردادماه 23.86 میلیارد متر مکعب بوده که نسبت به 21.76 میلیارد متر مکعب مدت مشابه سال گذشته نشان دهنده ۱۰ درصد افزایش خروج آب است.
بر اساس آمار تا ۱۹ خردا ماه سال آبی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ سدهای کشور ۶۷ درصد پرشدگی دارند و حجم آب موجود در مخازن ۳۴.۸۳ میلیارد متر مکعب است که نسبت به رقم ۳۲.۱۶ میلیارد متر مکعب مدت مشابه سال گذشته ۸ درصد اختلاف را نشان میدهد.
این گزارش حاکی است؛ ورودی سدها از ابتدای سال آبی تاکنون ۳۶.۵۱ میلیارد متر مکعب بوده که نسبت به پارسال که این میزان ۳۴.۳۱ میلیارد متر مکعب بوده ۶ درصد مثبت است.
خروجی آب از سدها نیز تا ۱۹ خرداد ماه ۲۳.۸۶ میلیارد متر مکعب بوده که نسبت به ۲۱.۷۶ میلیارد متر مکعب مدت مشابه سال گذشته نشاندهنده ۱۰ درصد افزایش خروج آب است.
بر پایه این گزارش؛ مجموع ۵ سد تهران ۶۷۲ میلیون متر مکعب موجودی آب دارند که بیانگر ۳۶ درصد پرشدگی و ۱۵ درصد اختلاف با مدت مشابه پارسال است.
لازم به ذکر است؛ در حال حاضر سد استقلال در هرمزگان با ۵۱ میلیون متر مکعب موجودی و منفی ۵۶ درصد نسبت به پارسال، سد تنگوئیه سیرجان در کرمان با ۴ درصد و نساء با ۴۵ درصد موجودی مخزن و به ترتیب با ۳۸ درصد و ۳۳ درصد اختلاف منفی؛ همچنین سدهای ساوه و کمالصالح در استان مرکزی هر کدام به ترتیب با ۲۹ میلیون متر مکعب و ۳۷ میلیون متر مکعب موجودی و ۳۷ درصد و ۲۵ درصد اختلاف با مدت مشابه سال گذشته در شرایط نامناسبی بسر میبرند.
بنا بر این گزارش؛ ارتفاع کل ریزشهای جوی از اول مهر تا ۱۸ خرداد ماه سال آبی ۱۴۰۳-۱۴۰۲؛ ۲۳۹.۶ میلیمتر است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳ درصد رشد داشته است.
این گزارش میافزاید؛ میزان بارندگی سال جاری در استانهای تهران، بوشهر، قزوین، فارس، سمنان و چهارمحال و بختیاری نسبت به درازمدت (۵۵ ساله) به ترتیب ۱۹ درصد، ۱۷ درصد، ۱۶ درصد، ۱۵ درصد، ۱۵ درصد و ۱۳ درصد منفی است.