کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

قیمت روز گوشت مرغ 1403/01/19


کد خبر : ۱۱۹۲۴۹یکشنبه، ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۶:۰۰۵۷۰۰ بازدید

با اینکه قیمت مرغ از یک‌ ماه قبل کیلویی 85 هزار تومان و کمی بالاتر از نرخ مصوب است، اما مرغ قطعه‌ با قیمت‌های 2 برابر فروخته می‌شود.
قیمت روز گوشت مرغ 1403/01/19قیمت روز گوشت مرغ 1403/01/19

مرغ با قیمت مناسب در یکی دو ماه گذشته تا حدودی توانسته جایگزین گوشت قرمز گران شود و سرانه مصرف مرغ از 26 به بیش از 30 کیلو رسیده اما به تازگی بسیاری مرغ قطعه را به دو برابر قیمت می‌فروشند که قیمت مناسب مرغ را تحت تاثیر قرار داده است.

مشاهدات ما از منطقه 19 تهران نشان می‌دهد که مرغ کیلویی 85 هزار تومان به فروش می‌رود اما فیله مرغ کیلویی 165 هزار تومان است.

پیش از این وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرده بود که میزان جوجه‌ریزی به 152 میلیون قطعه در ماه افزایش یافته است و قرار است به 160 و 170 میلیون قطعه برسد این در حالی است که به گفته کارشناسان 130 میلیون قطعه جوجه ریزی نیاز کشور حدود 2.5 میلیون تن مرغ تامین می‌شود.

بنابر آمار در اسفند سال گذشته هزار تن مرغ به عراق صادر شده است.

ارسلان قاسمی، رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون می‌گوید که اگر ۳۵۰ هزار تن مرغ صادر کنیم تا ۶۰۰ میلیون دلار ارزآوری خواهد داشت.

در این میان تولید کنندگان هم دغدغه‌ دارند که تولید اگر بیش از نیاز باشد و بازارهای صادراتی جدید فراهم نشود، قیمت پایین آمده و آنها متضرر شوند.
نگرانی از این مسئله فروش قطعه مرغ با قیمت‌های بالا را بیشتر کرده است.

در منطقه 19 تهران، فیله مرغ 165 هزار تومان، سینه مرغ با استخوان 100 هزار تومان، سینه مرغ بدون استخوان 148 هزار تومان، بال مرغ 100 هزار تومان، کتف مرغ 100 هزار تومان فروخته می شود.

فروشندگان مرغ برای افزایش سود خود که به گفته آنها با تثبیت قیمت مرغ در محدوده 85 هزار تومان، کاهش یافته است، به سمت فروش قطعه مرغ با قیمت های بیشتر روی آورده‌اند.

ابراهیم مرادزاده، کارشناس کشاورزی و امور دام با دفاع از قطعه فروشی مرغ، می‌گوید که فروش قطعه مرغ در مرغ فروشی‌ها، احترام به ذائقه خریدار است که بر اساس نوع غذا، انتخاب می‌کنند که ران،‌ سینه،‌ فیله یا غیره خریداری کنند.

در مقابل افشین خاقانی، کارشناس تغذیه معتقد است که تبدیل مرغ کامل به قطعه، موجب انتشار بیماری می‌شود به علاوه چون قطعه مرغ نرخ مصوب ندارد، فروشندگان گرانفروشی می‌کنند و این روی قیمت سایر کالاها هم تاثیر دارد.

کارشناسان معتقدند که اگر تولید مرغ با هزینه کمتر انجام شود، حاشیه سود مناسبی برای مرغدار و نیز فروشنده باقی می‌ماند در این صورت آنها به سمت قطعه‌فروشی گسترده مرغ تحریک نخواهند شد.

به علاوه قطعه‌فروشی باید محدود، با نظارت و در محیط بهداشتی باشد.

ضریب تبدیل دان در مرغداری‌ها بالا و و نهاده‌های مورد نیاز مرغداری‌ها 70 درصد وابسته به واردات است./ فارس



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها