کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

تغییرات جدید راهنمایی و رانندگی در سال 1403


کد خبر : ۱۱۸۹۷۸شنبه، ۴ فروردین ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲:۱۳۱۹۷۵۵ بازدید

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور، جزئیات برنامه برون‌سپاری و واگذاری برخی خدمات پلیس راهور به موسسات خصوصی در سال ۱۴۰۳ را تشریح کرد.
تغییرات جدید راهنمایی و رانندگی در سال 1403تغییرات جدید راهنمایی و رانندگی در سال 1403

«سردار سید تیمور حسینی» رئیس پلیس راهور فراجا در تشریح جزئیات برون‌سپاری برخی خدمات پلیس راهنمایی و رانندگی به عنوان یکی از مهمترین برنامه‌های تحولی این پلیس تخصصی در سال ۱۴۰۳، توضیح داد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و در صورت تصویب آیین‌نامه مربوطه در هیات دولت، قرار است در سال جدید موسساتی توسط بخش خصوصی کشور تحت عنوان «موسسات خدمات هوشمند ترافیک» تاسیس شود که زیر نظر پلیس راهور فعالیت خواهند کرد؛ البته هنوز عنوان این موسسات قطعی نشده است، اما کاربرد آن‌ها ارائه برخی خدمات ترافیکی مد نظر پلیس راهور خواهد بود.

وی در توضیح بیشتر گفت: در نظر داریم که در سال جدید بخش قابل توجهی از خدمات پلیس راهور بخصوص در زمینه ثبت تخلفات رانندگی را به این موسسات واگذار کنیم، به نحوی که قرار است این موسسات با استفاده از تجهیزات الکترونیکی و نه به صورت دستی، در محدوده‌های جغرافیایی مشخصی که ارائه خدمات ترافیکی در آن محدوده‌ها به آن‌ها واگذار خواهد شد، با مجوز پلیس راهور نسبت به کنترل تخلفات رانندگی اقدام کنند.

حسینی با بیان این که براساس آیین‌نامه‌ای که در دست تدوین قرار دارد، درصد مشخصی از هر رکورد جریمه اعمال‌شده توسط این موسسات به عنوان حق‌الزحمه به آن‌ها خواهد رسید، اظهار داشت: این موسسات با دوربین‌ها و تجهیزات الکترونیکی که خودشان در معابر مشخص‌شده توسط پلیس راهور نصب خواهند کرد، به اعمال جرایم رانندگی برای متخلفان خواهند پرداخت و جزئیات این جرایم را به پلیس اعلام می‌کنند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور ادامه داد: شرکت‌هایی که توانایی فنی نصب و استفاده از تجهیزات الکترونیکی مورد نیاز برای کنترل هوشمند ترافیک را داشته باشند، از نظر پلیس راهور صلاحیت فنی لازم برای انجام این کار را دارند، البته با توجه به اینکه این شرکت‌ها قرار است در ارائه خدمات انتظامی به پلیس راهنمایی و رانندگی کمک کنند، صلاحیت آن‌ها باید توسط سایر نهاد‌های ذی‌ربط نیز تایید شود.

وی با تاکید بر این که موسسات خدمات هوشمند ترافیک صرفا به صورت الکترونیکی خدمات مربوط به کنترل تخلفات رانندگی را ارائه خواهد کرد و قرار نیست به صورت چهره به چهره با شهروندان مواجه شوند، عنوان کرد: این شرکت‌ها مثل نیرو‌های پلیس نیستند که جلوی متخلفان را بگیرند و برای آن‌ها جریمه ثبت کنند، بلکه صرفا براساس سامانه‌های هوشمند و خودکاری که راه‌اندازی خواهد شد، تخلفات را ثبت و به پلیس اعلام می‌کنند.

رئیس پلیس راهور فراجا تاکید کرد: دوربین‌هایی که موسسات خدمات هوشمند ترافیک در معابر مشخص‌شده نصب خواهند کرد، توسط خود این موسسات تهیه یا تولید می‌شود و براساس نظر پلیس راهور در مکان‌های تعیین‌شده مستقر خواهد شد. همچنین تا این دوربین‌ها مجوز و کد رهگیری لازم را از پلیس دریافت نکنند و استاندارد‌های مد نظر ما را نگذرانند، در معابر نصب نخواهند شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: موضوع برون‌سپاری خدمات اعمال جرایم رانندگی در برخی معابر توسط پلیس راهور به موسسات خصوصی زمانی اجرایی خواهد شد که آیین‌نامه مربوط به آن توسط پلیس تکمیل شود و در نهایت، به تصویب هیات دولت برسد که امیدواریم این اتفاق در سال ۱۴۰۳ رخ دهد.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها