کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

آمریکا در حال بررسی استقرار نیروی مسلح در تنگه هرمز


کد خبر : ۱۱۰۶۵۴جمعه، ۱۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۴:۴۸۱۰۰۴۱ بازدید

چهار مقام آمریکایی دیروز پنجشنبه به خبرگزاری آسوشیتدپرس اعلام کردند که ارتش ایالات متحده برای جلوگیری از مزاحمت‌های احتمالی برای کشتی‌های ...
آمریکا در حال بررسی استقرار نیروی مسلح در تنگه هرمزآمریکا در حال بررسی استقرار نیروی مسلح در تنگه هرمز

چهار مقام آمریکایی دیروز پنجشنبه به خبرگزاری آسوشیتدپرس اعلام کردند که ارتش ایالات متحده برای جلوگیری از مزاحمت‌های احتمالی برای کشتی‌های غیرنظامی و توقیف آن‌ها، در اقدامی پیشگامانه در حال بررسی استقرار نیروهای مسلح خود در کشتی‌های تجاری عبوری از تنگه هرمز است.

این برنامه در حالی در مسیر بررسی قرار دارد که پنتاگون همزمان تلاش می‌کند تا تمرکز خود بر روسیه و چین را هم حفظ کند. آمریکا حتی در طول «جنگ نفتکش‌ها» که با نبرد دریایی یک روزه نیروی دریایی ایالات متحده و ایران در سال ۱۹۸۸ به اوج خود رسید، چنین اقدامی را صورت نداد. این رویارویی به نوبه خود در آن زمان بزرگترین عملیات نیروی دریایی آمریکا بعد از جنگ دوم جهانی بود.

این چهار مقام ناشناس آمریکایی خاطر نشان ساختند که آمریکا هنوز تصمیم نهایی در این مورد را اتخاذ نکرده و گفتگوها بین مقامات نظامی آمریکا و متحدان عرب آمریکا در منطقه خلیج فارس ادامه دارد.

هیأت ایرانی در سازمان ملل متحد به درخواست آسوشیتدپرس برای اظهار نظر درباره این خبر پاسخ نداد.

دو کشتی آمریکایی با هزاران تفنگدار و ملوان در مسیر خلیج فارس

در حالی که مقامات مطلع جزییات کمی از این طرح به آسوشیتدپرس ارائه کردند، اما همزمان هزاران تفنگدار دریایی و ملوان در دو شناور که یکی کشتی تهاجمی آبی‌خاکی «یواس‌اس باتاآن» و دیگری کشتی نیرو پیاده‌کن «یواس‌اس کارتر هال» است، در مسیر خود به سمت خلیج فارس هستند.

این تفنگداران دریایی و ملوانان می‌توانند ستون فقرات هر مأموریت مسلحانه حفاظتی در تنگه هرمز را فراهم کنند، آبراهی که ۲۰ درصد از نفت خام جهان را از خود عبور می‌دهد. مقامات آمریکایی گفته‌اند که این تفنگداران و ملوانان نیروی دریایی تنها در صورت درخواست کشتی‌های درگیر، امنیت آن‌ها را تامین خواهند کرد.

کشتی‌های «باتاآن» و «کارتر هال» در دهم ماه ژوئیه ایالت ویرجینیا را برای ماموریتی که پنتاگون آن را «در پاسخ به تلاش‌های اخیر برای تهدید جریان آزاد تجارت در تنگه هرمز و آب‌های اطراف آن» توصیف کرد، ترک کردند. کشتی باتاآن در مسیر خود به سمت خاورمیانه هفته گذشته از تنگه جبل‌الطارق عبور کرد و وارد دریای مدیترانه شده است.

پیش از این، ایالات متحده هواپیماهای جنگی «اِی-۱۰ تاندربولت ۲ / A-10 Thunderbolt II»، جنگنده‌های اف-۱۶ و اف-۳۵ و همچنین ناوشکن «یو‌اس‌اس توماس هادنر» را برای مقابله با اقدامات دریایی به منطقه اعزام کرده است.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها