کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

خرید برنج مازاد کشاورزان از امروز آغاز می‌شود


کد خبر : ۱۱۰۴۰۷شنبه، ۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۲۷:۰۰۴۵۱۵ بازدید

سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با صدور بیانیه ای اعلام کرد« با توجه به هماهنگی‌هایی که ستاد وزارت جهاد کشاورزی با شرکتهای فعال در حوزه ...
خرید برنج مازاد کشاورزان از امروز آغاز می‌شودخرید برنج مازاد کشاورزان از امروز آغاز می‌شود

سازمان جهاد  کشاورزی استان گیلان با صدور بیانیه ای اعلام کرد« با توجه به هماهنگی‌هایی که ستاد وزارت جهاد کشاورزی با شرکتهای فعال در حوزه بازرگانی برنج به عمل آورده است، مقرر است این شرکت‌ها برنج های ارقام محلی (طارم و هاشمی) کشاورزان را خریداری نمایند.

بر ای اطلاع از چگونگی معامله و فروش به مرکز خدمات جهاد کشاورزی استان مراجعه کنند.

همچنین روابط  عمومی جهاد کشاورزی شهرستان تالش هم در اطلاعیه دیگر اعلام کرده است« به اطلاع کشاورزان و تولید کنندگان برنج شهرستان تالش می رساند کشاورزانی که برنج مازاد برای فروش دارند از روز شنبه مورخه 7 مرداد 1402 جهت ثبت نام برای فروش محصول خود به مراکز جهاد کشاورزی مراجعه نمایند.

پیش از این برنجکاران اعلام می کردند که تولیدشان دستشان مانده و کسی آنها را خریداری نمی کند.

در این میان برخی مسئولان و کارشناسان هم واردات بیش از اندازه برنج در سال گذشته را عامل رکود بازار برنج ایرانی عنوان می کردند.

محمد باقر قالیباف دو روز پیش در صحن علنی مجلس در دادخواهی از کشاورزانی که محصول دستشان مانده و خریداری برایش نیست، گفت: « وزارتخانه‌ها نباید به‌ جای خرید برنج از کشاورزان دست به واردات می‌زدند».

وی واردات بی‌رویه در حوزۀ برنج را با این عبارت که حدود ۱.۷ میلیون تن واردات اضافه انجام شده است، نشانه رفت و انتقاد سختی کرد و گفت:  همین امروز چند نفر از مردم، مسئولان و نمایندگان مازندران تماس گرفتند که الان محصول سال گذشته در انبار کشاورزان است و محصول امسال در حال برداشت است.

فصل جدید کشت برنج در کشور شروع شده و برنجکاران می گویند برای تامین نهاده و هزینه کشت مجبور هستند دسترنج خود را به قیمت های اندک به دلالان بفروشند در حالی که قیمت برنج در بازار با فروش آنها خیلی فاصله دارد.مصرف برنج کشور نزدیک به سه میلیون تن است که سالانه حدود یک میلیون تن آن از کشورهای دیگر وارد می شود،  البته چون آمار دقیقی از مصرف و تولید وجود ندارد، همواره در سالهای گذشته در میزان واردات محل بحث بوده است.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها