کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

سریع‌ترین زمان طلاق از طرف زن کدام است؟


کد خبر : ۱۱۰۱۳۶پنجشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۳:۰۷۸۱۸۳ بازدید

زندگی مشترک پستی و بلندی‌هایی دارد که با گذشت زمان ممکن است زوجین را از وضعیتی که در آن قرار می‌گیرند، خسته کند. در این حالت ممکن است زوجین به فکر طلاق بیفتند که باید بگوییم همیشه باید سعی کنید که طلاق را آخرین راه‌کار برای حل مشکلاتتان در یک زندگی مشترک ناموفق، در نظر بگیرید.
سریع‌ترین زمان طلاق از طرف زن کدام است؟سریع‌ترین زمان طلاق از طرف زن کدام است؟

طلاق سه نوع از کلی از طرف زن، از طرف مرد و توافقی دارد که هر کدام تحت شرایطی و با گذراندن مراحلی قابل انجام هستند. ممکن است برای خانم‌هایی که قصد جدایی از همسر خود را دارند، این سوال پیش آید که سریع‌ترین زمان طلاق از طرف زن چقدر است؟

طلاق از طرف زن

در ماده‌های 1119، 1129 و 1130 قانون مدنی به حق طلاق از طرف زن اشاره شده و با توجه به این موضوع زن می‌تواند تحت شرایطی برای جدایی از همسرش اقدام کند. البته باید اشاره کنیم که مدت زمانی که برای طلاق از طرف زن ممکن است صرف شود می‌تواند بین 3 ماه تا یک سال باشد که در این حالت اگر او از یک وکیل خبره در این زمینه کمک بگیرد، ‌می‌تواند روند رسیدگی به پرونده طلاق خود را حتی در کمتر از یک ماه به نتیجه برساند.

شرایط طلاق از طرف زن

همان‌طور که گفته شد، طلاق از طرف زن تحت شرایطی امکان پذیر است که در ادامه به آن‌ها اشاره کرده‌ایم.

داشتن حق طلاق
خیانت مرد و اثبات آن در مراجع قانونی
غیبت طولانی مدت مرد در زندگی مشترک
اقدام به ضرب و جرح زن و فحاشی به وی
عدم برقراری رابطه جنسی با زن برای مدت زمانی طولانی
امکان بچه دار نشدن مرد به مدت بیش از 5 سال
اعتیاد مرد به مواد مخدر و مشروبات الکلی و عدم درمان و ترک
ابتلای مرد به بیماری‌های لاعلاج
در عین حال اگر قصد دارید که به صورت توافقی از یکدیگر جدا شوید، بهتر است ابتدا سری به مقاله نوشته در رابطه با شرایط طلاق توافقی بزنید تا بتوانید با اطلاعاتی جامع در اسرع وقت اقدام به جدایی کنید.

مراحل طلاق از طرف زن

اگر شرایط طلاق از طرف زن فراهم باشد، زوجه می‌تواند برای جدایی اقدام کرده و همچنین برای انجام این‌کار مراحلی طی کند.از این رو در ادامه به مراحل طلاق از طرف زن اشاره شده است.

اولین کاری که باید زوجه برای طلاق گرفتن از همسرش انجام دهد، این است که درخواستی را در این خصوص ثبت کند و پس از آن منتظر بررسی درخواستش توسط دادگاه بدوی باشد تا در صورتی که دلایل وی برای طلاق ثابت شوند، حکمی در این خصوص صادر شود. باید اشاره کنیم که طرفین می‌توانند پس از این‌که حکم طلاق صادر شد، آن را بررسی کرده و اگر اعتراضی به آن داشته باشند، اعلام کنند.

در صورتی‌که پس از صادر شدن حکم طلاق، هر یک از طرفین به آن اعتراض داشته باشند، پرونده طلاق برای بررسی مجدد به دادگاه تجدید نظر ارسال می‌گردد تا در نهایت حکم جدیدی در این خصوص صادر شود. در این مرحله نیز طرفین حق اعتراض به حکم طلاق را دارند و می‌توانند آن را به دادگاه اعلام کنند.

در این مرحله اگر طرفین به حکم دادگاه تجدید نظر نیز اعتراضی داشته باشند، پرونده طلاق آن‌ها به دیوان عالی کشور ارسال می‌شود تا پس از رسیدگی به آن، رای نهایی در این خصوص صادر شود.

تکلیف مهریه در صورتی‌که طلاق از طرف زن باشد، چیست؟

همان‌طور که احتمالا اطلاع دارید، پرداخت مهریه به زن از جمله حق و حقوق قانونی وی است. در طلاق از طرف زن هم‌چون دیگر انواع طلاق نیز مرد موظف به پرداخت کامل حق و حقوق زوجه از جمله مهریه خواهد بود. اما در صورتی‌که حق طلاق به زن داده شده باشد، ممکن است یکی از شروط مرد برای اعطای این حق به همسرش، عدم دریافت مهریه از طرف زن باشد.

در عین حال باید اشاره کنیم که اگر زن در دوران عقد با همسرش باکره بوده باشد؛ مرد موظف به پرداخت نیمی از مهریه به او خواهد بود و در صورتی‌که در دوران عقد طرفین رابطه جنسی برقرار کرده باشند، مرد ملزم به پرداخت کل مبلغ مهریه به زوجه است.



اخبار مرتبط

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها