کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

تاریخ انقضا و مدت نگهداری از پنیر پیتزا


کد خبر : ۱۱۰۰۸۰چهارشنبه، ۲۸ تیر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۳:۳۵۱۶۸۷ بازدید

برای جلوگیری از خراب شدن پنیر پیتزا باید آن را در فریزر یا یخچال نگه دارید. در این مقاله می‌خواهیم روش صحیح نگهداری از پنیر و علائم خراب شدن آن را با هم بررسی کنیم.
تاریخ انقضا و مدت نگهداری از پنیر پیتزاتاریخ انقضا و مدت نگهداری از پنیر پیتزا

پنیر پیتزا یکی از پرطرفدارترین انواع پنیر است. مردم آمریکا بیشترین مصرف‌کنندگان فست‌فود هستند و سالانه 2 میلیارد پوند پنیر برای غذاهای خود تولید می‌کنند. پنیر پیتزا به شکل امروزی از 50 سال پیش تولید شد.
مصرف پنیر در ایران قدمت زیادی ندارد و تقریبا 20 سال است که پیتزا، ساندویچ و لازانیا را با پنیر می‌خوریم. نگهداری پنیر اهمیت زیادی دارد، زیرا چربی و رطوبت آن بالا بوده و خیلی زود خراب می‌شود.

نگهداری پنیر پیتزا در یخچال

پنیرها انواع مختلفی دارند و روش نگه‌داری هر کدام از آنها متفاوت است. برای نگه داشتن پنیرها باید به بافت و میزان چربی آنها دقت کنید. پنیر‌های نرم معمولا مدت زمان بیشتری در یخچال سالم می‌مانند.

پنیر نرم و پرچرب را تقریبا یک هفته می‌توانید در یخچال نگه دارید. پنیر سفید که معمولا در وعده صبحانه استفاده می‌شود، به مدت 3 تا 4 هفته در یخچال سالم می‌مانند. البته برای اطمینان، لازم است توضیحات روی بسته‌بندی مواد غذایی را بخوانید.

پنیرهای صبحانه و محلی معمولا در ترکیبی از آب پنیر و نمک غوطه‌ور می‌شوند. آب پنیر ماندگاری آنها را بیشتر می‌کند. پنیرهای چرب را بعد از برش، با کمی کره چرب کنید تا فاسد نشوند.

پنیرهایی که بافت سفتی دارند، مثل پنیر پیتزا، موزارلا، پنیر پروسس و گودا شرایط نگه‌داری دشواری دارند. بهتر است این پنیرها را به اندازه مصرف روزانه خریداری کنید. اگر می‌خواهید پنیر پیتزا را در یخچال نگه دارید، قسمت پایین یخچال مناسب‌تر به‌نظر می‌رسد.

فضای نگه‌داری پنیر در یخچال باید فاقد رطوبت و کاملا خشک باشد. هوا در محفظه نگه‌داری در جریان باشد. شما می‌توانید باقیمانده پنیر پیتزا را از بسته‌بندی بیرون بیاورید و دور آن یک کاغذ روغنی تمیز بپیچید.

برای نگه‌داری پنیر پیتزا، گودا و موزارلا از فویل یا پلاستیک استفاده نکنید. هر بار بعد از استفاده کاغذ روغنی را عوض کنید. با این حال، شما پنیر پیتزا را نمی‌توانید بیش از 3 تا 4 هفته در یخچال نگه‌دارید.

پنیر خیلی زود کپک می‌زند و خراب می‌شود. برای نگه‌داری پنیر پیتزا به مدت طولانی، حتما آن را داخل فریزر بگذارید.

مدت زمان نگهداری از پنیر پیتزا در فریزر

پنیر پیتزا یک فرآورده لبنی پرفایده است که چربی بالایی دارد. در هر 100 گرم از آن، 15 گرم پروتئین وجود دارد. خوردن پنیر پیتزا فاسد باعث مسمومیت و مشکلات گوارشی می‌شود.

اگر مصرف پنیر پیتزا شما زیاد است و به‌طور مثال هفته‌ای یک مرتبه با آن پیتزا یا لازانیا درست می‌کنید، آن را در فریزر بگذارید. طرز نگه‌داری پنیر پیتزا بسیار مهم است. فریزر باعث انجماد کامل پنیر شده و از رشد باکتری در آن جلوگیری می‌کند.

بر روی بسته‌بندی پنیر پیتزا معمولا مشخص شده که در دمای منفی 18 درجه نگه‌داری شود. پنیر به دلیل رطوبت بالا ممکن است بوی یخچال را به خود بگیرد، بنابراین آن را در بسته‌بندی خودش به‌خوبی بپوشانید.

شما همچنین می‌توانید از ظرف مخصوص برای نگه‌داری آن استفاده کنید. مطمئن شوید که درب ظرف به‌خوبی بسته می‌شود و هوا به داخل آن نفوذ نمی‌کند. نگه‌داری پنیر پیتزا بدون پوشش مناسب، باعث خشک شدن و تغییر شکل آن در فریزر می‌شود.

دمای فریزر شما اگر زیر 5 درجه سانتی‌گراد باشد، احتمالا طعم و خواص پنیر از بین می‌رود. مدت زمان نگه‌داری پنیر پیتزا در فریزر هم نامحدود نیست، شما می‌توانید آن را به مدت 6 تا 8 ماه با خیال راحت نگه دارید.

بعد از 6 ماه، پنیر پیتزا در فریزر خراب نمی‌شود، اما خواص و طعم اولیه را نخواهد داشت. بهترین زمان مصرف بلافاصله بعد از خرید تا نهایتا 8 ماه بعد می‌باشد. موقع استفاده حتما آن را یک ساعت قبل، از فریزر خارج کنید تا هم‌دمای محیط شود، سپس آن را روی پیتزا بریزید.

پیتزای خوشمزه و خانگی خود را قربانی پنیر پیتزا بی‌کیفیت نکنید، حتما از پنیرهای سالم و استاندارد استفاده کنید.

علایم خراب شدن پنیر پیتزا

پنیر پیتزا چربی زیادی دارد و در عین حال، نمک کمی به آن می‌زنند. احتمال خراب شدن آن در دمای محیط بیش از پنیرهای دیگر است. تغییرات ظاهری پنیر پیتزا نشانه خراب شدن آن است و بهتر است آن را دور بریزید.

تغییر بافت یکی از علائم ظاهری خراب شدن پنیر است. پنیر پروسس یا موزارلا بافت سفتی دارند. اگر پنیر شما کمی شل شده یا بافت آن دانه دانه می‌شود، آن را مصرف نکنید.

بوی بد یکی دیگر از مشخصات پنیر فاسد است. بوی نامطبوعی مثل بوی شیر فاسد شده نشان دهنده خراب شدن پنیر شما خواهد بود. پنیر فاسد معمولا بویی شبیه به بوی آمونیاک می‌دهد و خوردن آن، شما را مسموم می‌کند.

تغییر رنگ پنیر به رنگ زرد یا وجود لکه‌های سبز به این معنی است که پنیر خراب شده‌ است. وجود کپک و لکه‌های سبز و سفید هم مشخص می‌کند که پنیر را باید دور بیندازید.

بسته‌بندی پنیر شما باید سالم و بدون تورم یا پارگی باشد. اگر بسته‌بندی پنیر، باد کرده یا قسمتی از آن پاره شده، آن را مصرف نکنید. به احتمال زیاد پنیر در مجاورت با هوا خراب شده‌ است.

تغییر طعم هم از دیگر نشانه‌های خراب شدن مواد غذایی است. اگر تغییراتی در ظاهر پنیر نمی‌بینید، اما در مورد سلامت آن مطمئن نیستید، کمی از آن بچشید. طعم ترش یا تلخ، نشان دهنده فساد پنیر است و نباید آن را استفاده کنید.
تاریخ مصرف پنیر پیتزا بر روی بسته‌بندی محصولات استاندارد قید می‌شود. به تاریخ انقضای محصول توجه کنید و قبل از آن، پنیر را مصرف کنید. عوارض خوردن پنیر پیتزا تاریخ گذشته، مسمومیت و مشکلات گوارشی خواهد بود.



اخبار مرتبط

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها