مدیرعامل اتحادیه گوشت گوسفندی آخرین وضعیت بازار گوشت قرمز را تشریح کرد.
به گزارش ایسنا ، علی اصغر ملکی در توضیح اینکه چرا قیمت گوشت قرمز تغییر نکرده است، گفت: طی سه سال گذشته با خشکسالی مواجه شدیم و به همین دلیل دامداران نتوانستند به دلیل بالا رفتن قیمت نهادهها، هزینه دامهایشان را بپردازند و در نهایت بخشی از دامهایشان را راهی کشتارگاه کردند.
وی ادامه داد: یعنی دامهایی که هنوز به وزن مناسب نرسیده بودند و وقت کشتارشان نبود، به دلیل مشکلات در تامین نهاده به کشتارگاه فرستاده شدند و عرضه دام با کاهش مواجه شد.
رییس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه قیمت گوشت قرمز از دام زنده تاثیر میگیرد، گفت: اگر یک گوسفند با قیمت هر کیلو ۱۷۸ هزار تومان را خریداری و ذبح کنید با خارج کردن احشاء و ضایعات قیمت آن دو برابر می شود؛ با پاکسازی دنبه و ۱۰ درصد سود مغازه دار، قیمت نهایی تعیین میشود.