کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

بهای نفت در بازارهای جهانی


کد خبر : ۱۰۴۱۶۵سه شنبه، ۲۷ دی ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۸:۱۳۳۶۹ بازدید

شاخص های بازار نفت روز سه شنبه در پی انتشار ضعیف ترین آمار اقتصادی چین در حدود نیم قرن گذشته، واکنش مختلفی نشان دادند و وست تگزاس ...
بهای نفت در بازارهای جهانیبهای نفت در بازارهای جهانی

شاخص های بازار نفت روز سه شنبه در پی انتشار ضعیف ترین آمار اقتصادی چین در حدود نیم قرن گذشته، واکنش مختلفی نشان دادند و وست تگزاس اینترمدیت آمریکا کاهش یافت.

بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۱۶ سنت معادل ۰.۲ درصد افزایش، به ۸۴ دلار و ۶۲ سنت در هر بشکه رسید و بخشی از ضرر یک درصدی روز گذشته را جبران کرد. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۶۰ سنت معادل ۰.۸ درصد کاهش، به ۷۹ دلار و ۲۶ سنت در هر بشکه رسید. نفت آمریکا روز دوشنبه به دلیل تعطیلات روز مارتین لوتر کینگ در آمریکا، قیمت نهایی نداشت.

تحلیلگران کالای گروه بانکی ANZ در یادداشتی نوشتند: نفت برنت در ۱۰ روز گذشته، حدود ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده زیرا خوش بینی به بازگشایی چین، فضای بازار را بهبود بخشیده است. با این حال، دورنمای سایر بخشهای اقتصاد جهانی، نامعلوم است. این تحلیلگران به افزایش عرضه نفت از سوی روسیه اشاره کردند که بازار را تحت تاثیر قرار داده است. صادرات نفت این کشور از طریق دریا، هفته گذشته به ۳.۸ میلیون بشکه در روز افزایش یافت که بالاترین میزان از آوریل بود.

تولید ناخالص داخلی چین در سال ۲۰۲۲، به میزان سه درصد توسعه یافت که بسیار پایینتر از نرخ ۵.۵ درصد هدف گذاری شده بود و دومین عملکرد اقتصادی ضعیف این کشور از سال ۱۹۷۶ به شمار رفت. رشد اقتصادی چین در سه ماهه چهارم از محدودیتهای کرونایی سخت گیرانه و رکود بازار املاک، به شدت آسیب دید. آمار اقتصادی ضعیف همچنین برخلاف پیش بینی تحلیلگران بود که انتظار داشتند تسهیل محدودیتهای کرونایی توسط پکن در دسامبر، باعث افزایش مصرف در این کشور می شود.

آمار اخیر همچنین نشان داد تولید پالایشگاههای نفت چین در سال ۲۰۲۲، به میزان ۳.۴ درصد در مقایسه با سال پیش از آن کاهش پیدا کرده که نخستین کاهش سالانه از سال ۲۰۰۱ بود. با این حال، تولید روزانه نفت در دسامبر به دومین رکود بالا در سال ۲۰۲۲ رسید.

آیریس پنگ، اقتصاددان ارشد بانک آی ان جی در یادداشتی نوشت: با پایان قویتر سال ۲۰۲۲ نسبت به آنچه انتظار داشتیم، بعلاوه نشانه های رشد قویتر خرده فروشی، دورنمای رشد تولید ناخالص داخلی چین در سال ۲۰۲۳ نسبت به دورنمای قبلی ما، بهبود پیدا کرده است. اما چین همچنان با موانع قابل ملاحظه ای از جمله رکود در آمریکا و اروپا، روبروست.

در نظرسنجی که در مجمع جهانی داووس انجام شد، دو سوم از اقتصاددانان بخش خصوصی و دولتی، رکود جهانی در سال میلادی جاری را پیش بینی کردند و ۱۸ درصد وقوع آن را بسیار محتمل دانستند.

بر اساس گزارش رویترز، در معاملات روز جاری رشد ارزش دلار آمریکا و بهبود این ارز از پایینترین رکورد هفت ماه، در کاهش قیمت نفت موثر بود.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها