مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: با توجه به نرخ دام زنده حداکثر قیمت گوشت شقه گوسفندی بره 200 هزار تومان، میش 120 هزار تومان و بز 100 هزار تومان است اما در بازار و حتی در میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران نیز گرانفروشی میشود.
افشین صدر دادرس اظهار داشت: قیمت گوشت قرمز در بازار ربطی به تولید ندارد و عوامل خارجی قیمت گوشت را در بازار تعیین می کنند.
وی افزود: میانگین قیمت دام زنده نر در کشور ۸۵ هزار تومان است هر چند این محصول در رنج قیمت ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تومان به فروش میرسد به طوری که در استان خوزستان که صادرات دارد ۱۰۰ هزار تومان و در استان مرکزی ۸۰ هزار تومان است.
مدیرعامل اتحادیه دام سبک ادامه داد: نسبت تبدیل دام زنده به لاشه یا شقه ۴۵ درصد است بنابراین حداکثر قیمت گوشت قرمز در بازار نباید بیشتر از ۲۰۰ هزار تومان در هرکیلوگرم باشد.
وی تصریح کرد: فعالان بازار گوشت هر کیلوگرم میش زنده را ۵۰ هزار تومان و بز را ۴۰ هزار تومان تومان میخرند که در نتیجه گوشت شقه این دامها نباید بیش از ۱۰۰ هزار تومان به فروش برسد اما چنین قیمتهایی در بازار یافت نمیشود زیرا آنها را به اسم گوشت گوسفندی نر بره به فروش میرسانند.
مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: قیمت دام زنده کمی افزایش داشته اما جهش قیمت گوشت قرمز در بازار ربطی به تولیدکننده ندارد و این عوامل بازار هستند که قیمتها را تعیین میکنند که نزدیک شدن به بازار شب یلدا و شب عید نیز در این زمینه تاثیرگذار است.