مهدی یوسف خانی افزود: نرخ کنونی هر کیلو مرغ زنده ۳۹ هزارتومان و مرغ گرم در خرده فروشی ها ۵۵ تا ۶۰ هزار تومان است که کماکان ۳ تا ۸ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب عرضه می شود.
او ازدیاد تولید و عرضه را علت افت قیمت مرغ در بازار اعلام کرد و گفت: با توجه به شرایط جوجه ریزی واحدهای مرغداری، احتمال کاهش مجدد قیمت وجود دارد.
یوسف خانی نرخ هر کیلو ران مرغ ۵۰ هزار تومان، سینه با کتف ۱۱۰ هزارتومان و فیله مرغ ۱۲۰ هزار تومان اعلام کرد.
رئیس اتحادیه پرنده و ماهی بیان کرد: روزانه ۱۱۰۰ تن مرغ گرم در تهران عرضه می شود، همچنین توزیع مرغ منجمد نسبت به قبل در بازار کاهش یافته است.
وی ادامه داد: با توجه به افزایش ۱۰ هزار تومانی مرغ منجمد و نزدیک شدن به نرخ مرغ گرم، تقاضای چندانی در بازار برای خرید نیست.
محصول | قیمت |
ران مرغ بدون پوست بدون دنبالچه ،چربی ، سر ساق | 868,000 ریال |
مغز ران بدون پوست و بدون استخوان کعب ران | 921,000 ریال |
ساق مرغ بدون پوست و سر ساق | 995,000 ریال |
سینه با استخوان بدون پوست،شش،گردن،بال( بدون بازو ) | 960,000 ریال |
سینه با استخوان بدون پوست،شش،گردن،بال( با بازو) | 940,000 ریال |
ران و سینه بدون پوست ، بدون دنبالچه ، شش ، گردن ، بال و بازو | 910,000 ریال |
بال کبابی ساده(بدون نوک بال) | 735,000 ریال |
بازوی کبابی ساده | 557,000 ریال |
مخلوط بال و بازو کبابی ساده | 646,000 ریال |
فیله مرغ | 1,319,000 ریال |
گردن مرغ بدون پوست | 217,000 ریال |
سینه بدون استخوان ( شنیتسل بدون آرد با بازو) | 1,189,000 ریال |
جوجه کباب بی استخوان و بدون بازو ساده | 1,178,000 ریال |
پای مرغ پاک شده( بدون ناخن) بسته 400گرمی | 110,000 ریال |
جگر مرغ بسته 400گرمی | 165,000 ریال |
سنگدان مرغ بسته 400گرمی | 310,000 ریال |
دل مرغ بسته 400گرمی | 285,000 ریال |
سینه بدون استخوان (شنیتسل بدون آرد بدون بازو) | 1,210,000 ریال |