کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

کار در بزرگترین معدن مس روسیه در 50 درجه زیر صفر


کد خبر : ۱۰۲۱۱۲سه شنبه، ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۳:۲۸۱۲۲۰۱ بازدید

معدن اودوکان به عنوان بزرگترین معدن مس روسیه با وجود سرمای 50 درجه زیر صفر، به فعالیت خود ادامه می‌دهد. در دوران اتحاد جماهیر شوروی، زمین شناسان ...
کار در بزرگترین معدن مس روسیه در 50 درجه زیر صفرکار در بزرگترین معدن مس روسیه در 50 درجه زیر صفر

معدن اودوکان به عنوان بزرگترین معدن مس روسیه با وجود سرمای 50 درجه زیر صفر، به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

به گزارش ایران جیب از فرارو، در دوران اتحاد جماهیر شوروی، زمین شناسان در حال کاوش برای اورانیوم در منطقه زابایکالسکی روسیه، ذخیره مس اودوکان را در سال 1949 کشف کردند.

اودوکان که بین دریاچه بایکال در غرب و اقیانوس آرام در شرق قرار دارد، دارای بزرگترین ذخایر مس روسیه و سومین ذخایر بزرگ جهان با ذخایر حدود ۲۶.۷ میلیون تنی است.

به دلیل شرایط سخت اقلیمی و نبود زیرساخت‌های موجود در منطقه، تا سال ۲۰۰۸ امکان انجام کار در معدن وجود نداشت.

هلدینگ USM که بیشتر متعلق به آلیشیر عثمانوف میلیاردر ازبک - روسی است، پس از کسب مجوز‌های لازم در سال ۲۰۰۸ در اودوکان شروع به کار کرد. این معدن قرار است سال آینده به صورت گسترده شروع به کار کند.

در اودوکان که در مرحله اول تولید سالانه ۱۳۵ هزار تن در نظر گرفته شده است، با تکمیل ظرفیت سالانه ۴۰۰ هزار تن مس تولید و صادر می‌شود.

مس، یکی از مهم‌ترین فلزات در جهان، در بسیاری از زمینه‌ها از ماشین‌ها گرفته تا تراشه‌های کامپیوتری، پردازنده‌های مواد غذایی و تولید صنایع سنگین استفاده می‌شود. مس به لطف رسانایی خود، همچنین نقش کلیدی در پروژه‌های تولید انرژی‌های تجدیدپذیر، به ویژه پنل‌های خورشیدی و آسیاب‌های بادی ایفا می‌کند.

بر اساس تحقیقات موسسه مک‌گرا-هیل، در حالی که جهان در حال برداشتن گام‌هایی به سمت کاهش آلودگی زیست محیطی است، پیش بینی می‌شود که تقاضای جهانی مس تا سال ۲۰۳۵ به ۵۰ میلیون تن برسد.

در حالی که اهمیت تحولات در زمینه انرژی سبز روز به روز بیشتر می‌شود، مس به دلیل نقشی که در فناوری ایفا می‌کند، فلز آینده نیز محسوب می‌شود.

به گزارش فرارو، با توجه به مجاورت جغرافیایی، میزان قابل توجهی مس تولید شده در اودوکان برای صادرات به چین برنامه ریزی شده است.

در حالی که فرودگاه چارا، جایی که معدن در آن قرار دارد، از یک سازه چوبی تشکیل شده است که ۴۰ سال پیش ساخته شده است، فرود در فرودگاه تنها در ساعات روز امکان پذیر است. اودوکان همچنین کار خود را برای توسعه ظرفیت فرودگاه آغاز کرده است.

برای انجام عملیات حمل و نقل در این معدن که در منطقه‌ای کوهستانی قرار دارد از کامیون‌های بزرگ با ظرفیت حمل بار ۱۳۶ تن استفاده می‌شود. همچنین به منظور تامین انرژی مورد نیاز کار در معدن، دو نیروگاه به ظرفیت ۵۰ مگاوات و ۱۴۶ مگاوات در منطقه ایجاد شد.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها