کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

پرتقال‌های نارنجی رنگ ضرر ندارند


کد خبر : ۱۰۱۹۴۴شنبه، ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۲:۲۶۲۵۸۸ بازدید

مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری وزرات جهاد کشاورزی گفت: عملیات رنگ‌بری روی پوست میوه است و تأثیری بر قسمت خوراکی و داخلی میوه نمی‌گذارد و ...
پرتقال‌های نارنجی رنگ ضرر ندارندپرتقال‌های نارنجی رنگ ضرر ندارند

مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری وزرات جهاد کشاورزی گفت: عملیات رنگ‌بری روی پوست میوه است و تأثیری بر قسمت خوراکی و داخلی میوه نمی‌گذارد و جای نگرانی نیست.

به گزارش ایران جیب به نقل از جهاد کشاورزی، زهرا جلیلی مقدم، مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزرات جهاد کشاورزی با اشاره به اخبار منتشره شده درباره پرتقال‌های نارنجی رنگ در فضای مجازی گفت: هر میوه‌ای برای آنکه زمان برداشت مشخصی داشته باشد، شاخصی را برای برداشت آن مشخص می‌کنند که در مرکبات، فاکتور نخست شاخص طعم و پس از آن رنگ میوه است.

وی با بیان اینکه رنگ میوه شاخص برداشت است، افزود: وقتی عدد شاخص طعم، طبق استانداردها به عدد هشت می‌رسد، ولی رنگ پوست میوه تغییر نمی‌کند و رنگ میوه سبز می‌ماند، برای آنکه رنگ پوست میوه تغییر کند باید دما پایین بیاد و در مناطقی که در زمان برداشت دمای پایین نداریم و دمای مناسب ۱۳ - ۱۵ درجه تأمین نمی‌شود، پوست میوه سبز می‌ماند، برای مصرف کننده جذابیت کافی ندارد بنابراین کاری که برای مرکبات انجام می‌شود و در دنیا هم مرسوم است، عملیات رنگ‌بری در مرکبات است.

مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزرات جهاد کشاورزی بیان کرد: عملیات رنگ‌بری پس از برداشت مرکبات در سردخانه‌ها انجام می‌شود.

وی ادامه داد: از موادی که مولد تولید اتیلن است، استفاده می‌کنند و موجب می‌شود رنگریزه سبز کلروفیل از بین برود و رنگریزه زرد که کارتنوئیدها هستند در میوه ظاهر شود و این روی پوست میوه است و تأثیری بر قسمت خوراکی و داخلی میوه نمی‌گذارد و جای نگرانی نیست.

جلیلی مقدم گفت: در برخی از کشورها از مواد رنگی شناخته شده استفاده می‌کنند و در صورت تأیید وزارت بهداشت مواد مشکلی ندارد.

وی بیان کرد: هر ماده‌ای که در فرآوری محصولات کشاورزی استفاده می‌شود باید مورد تأیید وزارت بهداشت باشد.

مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزرات جهاد کشاورزی گفت: موادی که در کشور ما از آن برای رنگ‌بری میوه (بیشتر اتیلن) استفاده می‌شود مورد تأیید وزارت بهداشت است.

جلیلی مقدم تصریح کرد: وزارت بهداشت در سلامت محصول و مواد مربوط به سلامت مصرف‌کننده نظارت دارد و ماده غیرمجازی در این زمینه استفاده نمی‌شود.

مدیرکل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزرات جهاد کشاورزی گفت: نباید نگران این قضیه بود آن چیزی که برای مرکبات استفاده می‌شود موادی است که در دنیا و در استانداردها مشخص است و حد مجازی مطرح کردند.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها