کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

آلمان از سرمای سخت زمستان گریخت


کد خبر : ۱۰۱۰۹۸شنبه، ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - ۰۷:۳۹:۰۹۴۹۰۷۳ بازدید

دولت آلمان دیروز جمعه 14 اکتبر 2022 اعلام کرد که ذخایر گازی این کشور در حال حاضر به حد قابل توجهی رسیده و بسیاری از نگرانی‌ها از این بابت مرتفع ...
آلمان از سرمای سخت زمستان گریختآلمان از سرمای سخت زمستان گریخت

دولت آلمان دیروز جمعه 14 اکتبر 2022 اعلام کرد که ذخایر گازی این کشور در حال حاضر به حد قابل توجهی رسیده و بسیاری از نگرانی‌ها از این بابت مرتفع شده است.

برلین در حالی از رسیدن به اهداف خود در پر کردن بیش از۹۵ درصد ذخایر گازی زودتر از حد انتظار سخن می‌گوید که واردات گاز روسیه از طریق خط لوله نورد استریم به این کشور از ابتدای ماه سپتامبر به کلی قطع شده است.

وزارت اقتصاد آلمان روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «ذخایر گازی کشور امروز از مرز ۹۵ درصد فراتر رفته و به ۹۵.۱۴ درصد رسیده است.»

بدین ترتیب با توجه به آنچه دولت آلمان اعلام کرده، هدف از پیش تعیین شده این ک شور در پُر کردن ۹۵ درصد ذخایر گازی تا اول نوامبر، دو هفته زودتر محقق شده است.

در بیانیه وزارت اقتصاد آلمان به نقل از رابرت هابک، رئیس این وزارتخانه آمده است: «با وجود قطع واردات از طریق نورد استریم ۱ ذخایر گازی سریعتر از حد انتظار پر شده است.»

آلمان پیش از تهاجم نظامی روسیه به اوکراین همانند بسیاری از کشورهای اروپایی وابستگی زیادی به انرژی روسیه داشت و بیش از ۵۵ درصد گاز خود را از این کشور تامین می کرد.

تحویل گاز روسیه از زمان آغاز درگیری‌ها در اوکراین به میزان قابل توجهی کاهش یافت تا اینکه اوایل سپتامبر به طور کامل متوقف شد.

برلین در همین راستا از ماه ژوئیه اهدافی را برای پُر کردن ذخایر گازی خود تا سطح ۹۵درصد، پیش از فرا رسیدن ماه نوامبر و شروع زمستان تعیین کرد.

دولت آلمان برای انجام این کارمجموعه ای از اقدامات را به منظور صرفه جویی در منابع در پیش گرفت که از میان آنها می‌توان به افزایش استفاده از زغال سنگ، کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌های دولتی و عمومی و نیز ارائه مشوق‌هایی برای کاهش مصرف شرکت‌ها و کسب و کارها اشاره کرد.

اختصاص یک بودجه ویژه ۱.۵ میلیارد یورویی برای خرید گاز طبیعی مایع به منظور اطمینان از امکان عرضه آن از دیگر راه‌کارهای اتخاذ شده توسط دولت اولاف شولتس بوده است.

از سوی دیگر، واردات گاز از نروژ و ایالات متحده به ویژه از طریق بلژیک و هلند به طور قابل توجهی در آلمان افزایش یافته است.

یوهان لیلیِستام، استاد دانشگاه پوتسدام از شهرهای ایالت براندنبورگ آلمان در این زمینه به فرانس‌پرس می‌گوید: «آلمان هر آنچه را که می‌توانست بخرد خرید.»

اما از سوی دیگر، این به معنای افزایش قیمت گاز برای خانوارها و مشاغل آلمانی است که به گفته برلین سال آینده ممکن است به رکود منجر شود.

در گزارش خبرگزاری فرانسه همچنین به این موضوع اشاره شده است که آلمان هنوز زیرساخت مناسب در خاک خود برای واردات گاز طبیعی مایع در اختیار ندارد.

دولت آلمان پنج پروژه را برای احداث پایانه‌هایی به همین منظور راه اندازی کرده که قرار است دریافت کننده واردات گاز طبیعی مایع به طور مستقیم از طریق دریا باشند.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها