کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

فروش لباس‌های مغایر با ارزش‌های ملی ممنوع شد


کد خبر : ۹۸۸۰۲شنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۱:۵۰۳۴۶۴ بازدید

رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس گفت از ورود لباس‌های وارداتی مغایر با ارزش‌های دینی و ملی جلوگیری می‌شود.
فروش لباس‌های مغایر با ارزش‌های ملی ممنوع شدفروش لباس‌های مغایر با ارزش‌های ملی ممنوع شد

رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس گفت از ورود لباس‌های وارداتی مغایر با ارزش‌های دینی و ملی جلوگیری می‌شود.

سیدمجید امامی رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس گفت: لباس‌هایی که شناسه شیما و کالا نداشته باشند با اعمال قانون نهادهای نظارتی مواجه خواهند شد.

وی افزود: قرار است با ایجاد بانک اطلاعاتی جامع از همه لباس‌های تولیدی و وارداتی بر تولید پوشاک داخلی نظارت و از ورود لباس‌های وارداتی مغایر با ارزش‌های دینی و ملی جلوگیری شود.

رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس گفت: لباس‌هایی که شناسه شیما و شناسه کالا نداشته باشند با اعمال قانون نهادهای نظارتی مواجه خواهند شد.

وی ادامه داد: کالای قاچاق و بدون شناسنامه فرهنگی و هنری و کالایی که اساساً جایگاه یک طراح یا یک تولیدکننده مسئول و مسئولیت پذیر در آن وجود ندارد، نباید به سادگی در بازار قرار بگیرد.

امامی گفت: اگر قرار است لباسی، در صفحات مجازی فروخته شود، فروشنده زمانی می‌تواند از امکان شاپرک یاای نماد استفاده کند که پوشاک او دارای شناسه باشد و این شناسه را هم وزارت صمت صادر می‌کند و این شناسه نماینده داشتن شیما (شناسه یکپارچه مد و لباس ایرانی) است و همه این کارها برای این است که بخشی از زنجیره درمان شود.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها