کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

خرید هواپیماهای ATR اشتباه بود


کد خبر : ۹۴۰۳۶پنجشنبه، ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۷:۴۰۱۰۷۷۷ بازدید

رییس سازمان هواپیمایی کشوری با اشتباه خواندن خرید هواپیماهای ای تی آر در دولت قبل، گفت: در مذاکره با ...
خرید هواپیماهای ATR اشتباه بودخرید هواپیماهای ATR اشتباه بود

رییس سازمان هواپیمایی کشوری با اشتباه خواندن خرید هواپیماهای ای تی آر در دولت قبل، گفت: در مذاکره با طرف های غربی، نوع هواپیما و ارایه خدمات قراردادهای خرید باید تغییر کند.

محمد محمدی اظهار کرد: با طرف‌های غربی با توجه به اینکه آنها در قراردادهای برجامی به تعهدات خود در بحث هواپیما عمل نکردند برای بازنگری در مفاد قراردادها وارد مذاکره شده‌ایم.

محمدی بخش افزود: البته با توجه به بدعهدی متعدد اروپا و طرف‌های غربی منتظر آنها نمی مانیم و تا الان هم ناوگان را توسعه داده ایم. ضمن اینکه با استفاده از  ظرفیت‌های داخل کشور و دانش بنیان بودن و همچنین با مدنظر قرار دادن اینکه در کشور صنعت هواپیماسازی داریم باید بتوانیم از دانش طراحی ماهواره پهپاد و ساخت موتور برای طراحی هواپیما استفاده کنیم و سرریز این دانش را به صنعت هوانوردی عمومی وارد کنید در این صورت شاهد توسعه بسیار بسیار زیادی در این بخش خواهیم بود.

وی گفت: در بستن قراردادهای خرید هواپیما با توجه به اینکه پنج سال گذشته است و نوع پرنده ها متفاوت شده نظر کارشناسی ما این است که نوع نحوه و استمرار خدمات این هواپیماها تغییر کند.

وی با اشاره به این که می توانستیم به جای هواپیماهای ای تی آر هواپیماهای بیشتری را وارد کشور کنیم، تاکید کرد: خرید این نوع هواپیما اشتباه بود.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها