کانال تلگرام ایران جیب
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

مدیرعامل دیوار به حبس قطعی محکوم شد


کد خبر : ۸۹۸۷۳یکشنبه، ۷ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۱:۰۰۲۵۸۳ بازدید

حکم مجازات زندان برای مدیرعامل دیوار اشکان آرمندهی، در دادگاه تجدیدنظر تایید شد. عنوان اتهامی حکم ...

حکم مجازات زندان برای مدیرعامل دیوار اشکان آرمندهی، در دادگاه تجدیدنظر تایید شد. عنوان اتهامی حکم «فراهم آوردن موجبات فساد و فحشا از طریق جذب زنان تن‌فروش» است. 

دیوار با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد خدماتش همواره تحت قوانین موجود در کشور و نظارت نهادهای ذی‌ربط بوده است. در این پرونده نیز آگهی‌های موضوع اتهام دارای هیچ محتوای غیرقانونی نبوده و محکومیت دیوار صرفا بر اساس اقداماتی است که اشخاص ثالث در فضای خارج از این پلتفرم انجام داده‌اند.

دیوار اعلام کرد صدور این رای لطمات غیرقابل جبرانی به صنعت کسب‌وکارهای اینترنتی خواهد زد چرا که در حال حاضر بخش بزرگی از کسب‌وکارهای اینترنتی به صورت پلتفرمی عمل می‌کنند و این حکم می‌تواند هشداری برای همه فعالان صنعت باشد.



اخبار مرتبط


کانال تلگرام ایران جیب
صفحه اینستاگرام ایران جیب

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها

بستن
لاماری