کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

عرضه گوشت قرمز 49 درصد افزایش یافت


کد خبر : ۸۶۶۵۰سه شنبه، ۹ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۰:۳۰۵۷۶۲ بازدید

افزایش 49 درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی نسبت به پارسال ثبت شده است.
عرضه گوشت قرمز 49 درصد افزایش یافتعرضه گوشت قرمز 49 درصد افزایش یافت

افزایش 49 درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی نسبت به پارسال ثبت شده است.

 نتایج طرح آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در ماه تیر سال جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز عرضه‌شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در تیر ۱۴۰۰ در مجموع ۵۳ هزار و ۸۸۳ تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

گوشت گاو و گوساله با ۲۸ هزار و ۳۹۳ تن، ۵۲.۷ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است.  

گوشت گوسفند و بره با ۲۱ هزار و ۱۹۶تن، بز و بزغاله با ۳۳۳۰۸ تن، و سایر انواع دام با ٩٨٦ تن، به‌ترتیب ٣٩٫٣ درصد، ۶٫۱ درصد و ١,٩ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در تیر ۱۴۰۰ با ماه مشابه سال ۱۳۹۹ نشان‌دهنده افزایش ٤٩ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است.  

مقدار عرضه گوشت نیز در این مدت برای گوسفند و بره ٧٢ درصد، برای بز و بزغاله ٢١ درصد، برای گاو و گوساله ٣٩ درصد، برای گاومیش و بچه‌گاومیش ٤٥ درصد، و برای شتر و بچه‌شتر ٣٣ درصد افزایش داشته است.

بر اساس این گزارش، مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در تیر ۱۴۰۰ نسبت به ماه قبل (خرداد) در حدود پنج درصد افزایش داشته است.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها