کانال تلگرام ایران جیب
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

گام جدید سازمان بورس برای تشکیل کانون سهامداران حقیقی


کد خبر : ۸۲۷۸۷چهارشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۳:۱۰۹۸۳ بازدید

عضو هیأت مدیره و معاون حقوقی سازمان بورس و اوراق بهادار، از اقدامات تازه سازمان برای تشکیل کانون سهامداران حقیقی ...
گام جدید سازمان بورس برای تشکیل کانون سهامداران حقیقیگام جدید سازمان بورس برای تشکیل کانون سهامداران حقیقی

عضو هیأت مدیره و معاون حقوقی سازمان بورس و اوراق بهادار، از اقدامات تازه سازمان برای تشکیل کانون سهامداران حقیقی ( اقلیت) خبر داد.

جعفر جمالی در گفت و گو با پایگاه خبری بازار سرمایه اظهار داشت: نهایی سازی مستندات تشکیل و صدور مجوز فعالیت کانون سهامداران حقیقی (اقلیت) در دستور کار سازمان بورس و اوراق بهادار قرار گرفت .

معاون حقوقی سازمان بورس و اوراق بهادار همچنین از فراخوان اظهارنظر درباره پیش‌نویس اساسنامه کانون سهامداران حقیقی (اقلیت) خبر داد و گفت: به همین منظور درگاهی برای اظهارنظر عموم فعالان بازار سرمایه اختصاص داده شده است.

جمالی افزود: از عموم صاحب نظران درخواست می شود، ضمن بررسی مستندات، دیدگاه ها و پیشنهادهای  اصلاحی راجع به مستندات موضوع فراخوان را از طریق درگاه تخصصی به آدرس  https://cmr.seo.ir/FrmRule.aspx?Id=40888 به سازمان اعلام دارند.

 معاون حقوقی سازمان بورس و اوراق بهادار گفت:  در راستای بندهای ماده ۶ ، ۷ و ۱۱ ماده ۷ قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران، نهایی کردن مستندات تشکیل و صدور مجوز فعالیت کانون سهامداران حقیقی (اقلیت) در دستور کار سازمان است.

وی ادامه داد: مطالعات تطبیقی نیز در مورد این نهاد در بازارهای سرمایه مشابه رو به تکمیل و مستندات آن در حال جمع آوری است.

جمالی خاطرنشان کرد: نظر به حساسیت موضوع، به منظور استفاده از نظرات عموم فعالان و صاحب‌نظران بازار سرمایه، و در جهت راه اندازی و تشکیل موثر این نهاد، مقرر شد که پیش‌نویس مستندات در سایت سازمان منتشر شود.



اخبار مرتبط


دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

کانال تلگرام ایران جیب
صفحه اینستاگرام ایران جیب

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها