کانال تلگرام ایران جیب
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

7 برابری سهم آورده تامین اجتماعی در بیمه تکمیلی بازنشستگان


کد خبر : ۸۲۷۲۳دوشنبه، ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۲:۱۸۱۳۹۵ بازدید

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سهم آورده سازمان تامین اجتماعی در بیمه تکمیلی بازنشستگان نسبت به سال قبل هفت برابر شده است.
7 برابری سهم آورده تامین اجتماعی در بیمه تکمیلی بازنشستگان7 برابری سهم آورده تامین اجتماعی در بیمه تکمیلی بازنشستگان

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سهم آورده سازمان تامین اجتماعی در بیمه تکمیلی بازنشستگان نسبت به سال قبل هفت برابر شده است. 

«محمد شریعتمداری» در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: ‏اقدام‌های سازمان تامین اجتماعی در حوزه سلامت منحصر به حذف ‎دفترچه‌های درمان نیست.

وی افزود: نه تنها سهم آورده سازمان در ‎بیمه تکمیلی بازنشستگان نسبت به سال قبل هفت برابر، بلکه درمان بیمه‌شدگان در شهرهای فاقد مراکز ملکی در بیمارستان‌های دولتی کاملا رایگان شد.

به گزارش ایرنا، وزیر تعاون پیش از این اعلام کرد که درمان همه بیمه‌شدگان تامین‌اجتماعی در شهرهایی که سازمان بیمارستان ملکی ندارد، در بیمارستان‌های دولتی رایگان است و برای جلوگیری از تردد و رفاه بیشتر بازنشستگان ۶۵ سال به بالا، درمان آنها حتی در صورت وجود بیمارستان ملکی، در بیمارستان های دولتی رایگان است.



اخبار مرتبط


دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

کانال تلگرام ایران جیب
صفحه اینستاگرام ایران جیب

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها