کانال تلگرام ایران جیب

چقدر برنج، گوشت و روغن از سفره‌های مردم پرید؟

کدخبر:۷۷۵۶۰جمعه، ۲۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۲:۵۸۷۷۳۶ بازدید

بررسی مرکز پژوهش‌های مجلس نشان می‌دهد متوسط مصرف کالاهای اساسی کاهش قابل توجهی یافته است به عنوان مثال مصرف گوشت ...
چقدر برنج، گوشت و روغن از سفره‌های مردم پرید؟

بررسی مرکز پژوهش‌های مجلس نشان می‌دهد متوسط مصرف کالاهای اساسی کاهش قابل توجهی یافته است به عنوان مثال مصرف گوشت گوساله ۲۰ درصد و گوشت گوسفندی ۲۹ درصد در سال ۱۳۹۸ نسبت به سال ۱۳۹۵ کاهش یافته است.

 متوسط مصرف کالاهای اساسی در سال های اخیر کاهش قابل توجهی یافته است، به عنوان مثال مصرف برنج خارجی 8 درصد، گوشت گوساله 20 درصد، گوشت گوسفندی 29 درصد، روغن نباتی 6 درصد و قند و شکر 4 درصد در سال 1398 نسبت به سال 1395 کاهش یافته است. این کاهش برای دهکهای پایین درآمدی به مراتب بیشتر نیز بوده است. برای نمونه میزان کاهش مصرف دهک سوم درآمدی در جدول زیر قابل مشاهده است.

جدول متوسط مصرف کالاهای اساسی در سال‌های 1395 و 1398 (گرم در ماه به ازای هر فرد):

qbnkzvmez2p3pna3s0.png

کارگزاری فارابی



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:


آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها

آژانس مسافرتی زیما
بستن
کارگزاری فارابی