کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

بهای جهانی طلا امروز سه‌شنبه در بازارهای جهانی


کد خبر : ۷۳۲۰۱سه شنبه، ۱۰ تیر ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۴:۴۴۲۱۵۱ بازدید

در حالی که نگرانی ها در مورد افزایش موارد ابتلا به کرونا و تبعات اقتصادی آن موجب افزایش تقاضا برای سرمایه گذاری در بازار طلا شده ...
بهای جهانی طلا امروز سه‌شنبه در بازارهای جهانیبهای جهانی طلا امروز سه‌شنبه در بازارهای جهانی

در حالی که نگرانی ها در مورد افزایش موارد ابتلا به کرونا و تبعات اقتصادی آن موجب افزایش تقاضا برای سرمایه گذاری در بازار طلا شده است، قیمت طلا روز سه شنبه در نزدیکی بالاترین رقم ۸ سال اخیر باقی ماند.

در حالی که نگرانی ها در مورد افزایش موارد ابتلا به کرونا و تبعات اقتصادی آن موجب افزایش تقاضا برای سرمایه گذاری در بازار طلا شده است، قیمت طلا روز سه شنبه در نزدیکی بالاترین رقم 8 سال اخیر باقی ماند و در مسیر ثبت بهترین عملکرد سه ماهه طی بیش از 4 سال گذشته قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، قیمت هر اونس طلا امروز با 0.06 درصد کاهش به 1771 دلار و 72 سنت رسید. هفته گذشته قیمت فلز زرد به بالاترین رقم حدود 8 سال اخیر یعنی 1779 دلار و 6 سنت رسیده بود. قیمت طلا در معاملات آتی امروز و برای تحویل در ماه اوت با 0.08 درصد رشد به 1782 دلار و 60 سنت رسید.

قیمت طلا از ابتدای سه ماهه دوم سال جاری تاکنون بیش از 12 درصد رشد داشته و در مسیر ثبت بهترین عملکرد سه ماهه از سه ماهه منتهی به مارس 2016 تاکنون قرار دارد. طلا همچنین در مسیر ثبت سومین افزایش ماهانه متوالی قرار گرفته است.

جفری هالی تحلیلگر بازار طلا در موسسه اوآندا گفت: «عوامل اصلی تقویت کننده قیمت طلا در حال حاضر منفی بودن نرخ سود واقعی اوراق خزانه داری آمریکا و خودداری سرمایه گذاران از ریسک پذیری است. وضعیت کرونا در آمریکا و تحولات مربوط به روابط آمریکا و چین را می توان از دلایل کم شدن اشتها برای ریسک پذیری دانست.»

افزایش تعداد موارد ابتلا به ویروس کرونا در روزهای اخیر موجب شده تا برخی ایالت های آمریکا برنامه های خود برای بازگشایی کسب و کارها را متوقف کنند.

جرومی پاول، رئیس فدرال رزرو گفته چشم انداز اقتصاد آمریکا «کاملا نامشخص است» و بستگی به مهار بیماری و همچنین تلاش های دولت برای حمایت از روند ترمیم اقتصادی دارد.

بانک های مرکزی جهان اقدامات محرک اقتصادی بی سابقه ای را به اجرا گذاشته و نرخ بهره را پایین آورده اند تا بتوانند تبعات خسارت بار شیوع ویروس کرونا را به حداقل برسانند.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها