کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
لست سکند تور مسافرتیلست سکند تور مسافرتی

نرم افزار حسابداری پارمیسنرم افزار حسابداری پارمیس

نگرانی مرغداران از اجرای تعطیلی بازار و محدویت تردد


کد خبر : ۷۰۱۸۰یکشنبه، ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۴:۳۵۲۵۸۹ بازدید

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران کشور گفت: عرضه مرغ بیش از کشش بازار است و مرغداران به شدت نگران نتایج تعطیلی بازار در ...

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران کشور گفت: عرضه مرغ بیش از کشش بازار است و مرغداران به شدت نگران نتایج تعطیلی بازار در روزهای آینده بر بخش تولید هستند.

به گزارش ایران جیب از ایلنا، حبیب اسدالله‌نژاد با اشاره به احتمال تصمیم برای تعطیلی و محدودیت رفت و آمد در روزهای آینده، اظهار کرد: مرغداران مطابق هر ساله برای بازار ایام نوروز برنامه افزایش جوجه‌ریزی را انجام داده‌اند، اما با مشکلات جدی در بازار روبه‌رو شده‌اند.

وی همچنین ادامه داد: معمولا در ایام نوروز افزایش مصرف را داریم و بر این اساس میزان جوجه‌ریزی نیز افزایش پیدا می‌کند.

اسدالله‌نژاد با تاکید بر اینکه شیوع ویروس کرونا بازار مرغ را مانند سایر محصولات تحت تاثیر خود قرار داده است، افزود: این بیماری کاهش مصرف مرغ را مانند سایر کالاهای دیگر به همراه داشته است، اما با توجه به برنامه‌ریزی افزایش تولید برای نوروز و بالا رفتن هزینه تمام شده، زیان مرغداران بیشتر است.
وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش اضافه کرد: در شرایطی که بازار کشش مصرف عرضه مرغ تولیدی را ندارد تصمیم احتمالی برای تعطیلی و محدودیت تردد نگرانی تولیدکنندگان را افزایش داده است!

به گفته اسدالله‌نژاد؛ در حال حاضر هر کیلوگرم مرغ از مرغداران یک هزار تومان زیر نرخ مصوب و یک هزار و 500 تا 2 هزار تومان زیر قیمت تمام شده تولید خریداری می‌شود.
وی قیمت خرید هر کیلوگرم مرغ از مرغداران را 7 هزار و 800 و قیمت تمام شده تولید را 9 هزار و 500 تا 10 هزار تومان اعلام کرد.

اسدالله‌نژاد در پاسخ به این پرسش که شرکت پشتیبانی امور دام خرید مازاد عرضه مرغ را با هدف حمایت از مرغداران شروع کرده است، آیا این اقدام تاثیری بر بازار نداشته، گفت: با توجه به تغییر شکل قراردادهای شرکت پشتیبانی امور دام کشور مرغداران دیگر تمایلی به فروش مرغ خود به این شرکت نیستند که در عمل حضور این شرکت در بازار بی‌تاثیر کرده است.

وی در ادامه توضیح داد: شرکت پشتیبانی امور دام در گذشته با مرغداران تهاتر می‌کرد به این معنی که مرغ را تحویل ‌گرفت و به ازای آن نهاده مورد نیاز آن‌ها را می‌داد، اما در قراردادهای جدید شکل خرید، نقدی ذکر شده، اما در اجرا بهای کالا 2 تا 3 ماه بعد پرداخت می‌شود.

اسدالله‌نژاد تصریح کرد: در شرایطی که مرغداران به نهاده یا پول برای ادامه تولید نیاز دارند تاثیر چند ماهه در پرداخت به معنی توقف تولید است که آن‌ها را در شرایط اقتصادی بدتری قرار می‌دهد، درنتیجه مرغداران ترجیح ‌می‌دهند تولید خود به زیان بفروشند، اما پول نقد دریافت کنند.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران کشور با انتقاد از عرضه مرغ منجمد توسط شرکت پشتیبانی امور دام این اقدام را تیر خلاص بر پیکر بی‌رقم تولید توصیف کرد.
اسدالله‌نژاد یادآور شد: تصمیم به تعطیلی یا محدودیت تردد برای حفظ سلامت جامعه اقدامی درست است، اما دولت نباید فراموش کند که توقف چرخه تولید نیز می‌تواند نتایج منفی زیادی به دنبال داشته باشد و در این شرایط حمایت از تولید اهمیت زیادی دارد.



اخبار مرتبط

دیدگاه ها

افزودن دیدگاه


  • نظرات غیر مرتبط با موضوع خبر منتشر نمی شوند.
  • نظرات حاوی توهین و افترا منتشر نمی‌شوند.
  • لطفاً نظرات خود را به صورت فارسی بنویسید.
نام:
پست الکترونیک:
متن:

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها