کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

معترضان میدان نفتی ناصریه عراق را بستند


کد خبر : ۶۷۷۱۹یکشنبه، ۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۱:۳۷۱۱۷۱ بازدید

معترضان وارد میدان نفتی ناصریه جنوب عراق شدند و کارکنان آنجا را مجبور کردند تا برق را از ایستگاه کنترل قطع کنند و فعالیت این میدان نفتی تا اطلاع ثانوی متوقف شده است.

 یک منبع امنیتی و دو منبع نفتی گفتند، معترضان وارد میدان نفتی ناصریه جنوب عراق شدند و کارکنان آنجا را مجبور کردند، تا برق را از ایستگاه کنترل قطع کنند و فعالیت این میدان نفتی تا اطلاع ثانوی متوقف شده است.

به گفته منابع آگاه، این میدان نفتی روزانه 90 هزار بشکه نفت خام تولید می‌کرد. معترضان هنگام ورود به این میدان نفتی شعار می دادند: «نه وطن، نه نفت»

هرچند آنها ورودی پالایشگاه ها و بنادر را در گذشته بستند اما این نخستین باری است که معترضان تمامی یک میدان نفتی را بستند.

اقتصاد عراق به صادرات نفت وابسته است و 90 درصد درآمد آن از این طریق تامین می‌شود. هیچ شرکت خارجی در این میدان نفتی حضور نداشت.

اعتراضات در عراق از ابتدای اکتبر در اعتراض به فساد و فقر آغاز شد.



اخبار مرتبط

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها