کانال تلگرام ایران جیب
مدیران خودرو 777
مدیران خودرو 777
ایرانیان خودروایرانیان خودرو

استیضاح وزیر نفت در مجلس به دلیل برخی مصالح منتفی شد


کد خبر : ۶۷۳۵۱دوشنبه، ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۳:۵۵۹۲۸ بازدید

عضو کمیسیون انرژی مجلس از منتفی شدن استیضاح وزیر نفت خبر داد و گفت: استیضاح‌کنندگان به دلیل برخی مصالح اعلام کردند موضوع استیضاح زنگنه را پیگیری نخواهند کرد.

جلال میرزایی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در تشریح جزئیات جلسه عصر امروز (دوشنبه 25 آذر) این کمیسیون گفت: در این نشست درباره بحث استیضاح بیژن نامدار زنگنه مباحثی مطرح شد اما در نهایت موضوع استیضاح وزیر نفت منتفی شد.

وی افزود: امضاکنندگان  استیضاح زنگنه اعلام کردند که با توجه به شرایط کشور و مصالح موجود، موضوع استیضاح زنگنه وزیر نفت را پیگیری نخواهند کرد. 

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد: باید در شرایط فعلی کشور که تحریم‌ها وجود دارد و نقش حساس وزارت نفت در درآمدزایی برای حاکمیت استیضاح زنگنه درست نیست و با وجود برخی اختلافات و یا برخی نقاط ضعف موجود در این وزارتخانه بهتر است اختلافات را کنار گذاشته و به وزیر کمک کنیم. 



اخبار مرتبط

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار هفته

پربحث ترین ها

سایر خبرها